Sisällön tarjoaa Blogger.

Kenties vuoden viimeinen kesäsunnuntai

Niin se vaan täytyy uskoa, että syksy se sieltä taitaa pikkuhiljaa tulla. Mutta tänään vietettiin Balilaisen kanssa vielä yhtä aurinkoista loppukesän päivää.

Ensin käytiin Hietsun kirppiksellä, jossa ei oltukaan käyty vielä koko kesänä. Kotoota lähtiessä oli vähän viileetä, mutta Hietsussa olikin aivan tosi kuuma ja kesäfiilis. Löysin itselleni sieltä farkkumekon, jossa oli henkselit kahdella eurolla. Musta se oli kiva, mutta Balilaisen mielestä liian hauska. Mitähän sekin sitten tarkoitti...? Ostin myös suloiselta vanhemmalta rouvalta nappeja yhteen mun paitaan. Saa nähdä millon saan ne ommeltua, kun oon tällänen käsityöihme.

Hietsusta käännyttiin Koffin puistoon vähän käveleskelemään, kun tajusin, ettei Balilainen oo sielläkään koskaan vielä käynyt. Tänäänhän oli ravintolapäivä ja sielläkin oli muutamia myyjiä. Siinä ruokakojujen tuoksuja haistellessa alkoi nälkä yllättää ja jatkettiin Ruttopuistoon, jossa olikin ruokakojuja ja ihmisiä ihan valtavasti! Ihania tuoksuja joka puolella...

IMG_0976 (Medium)

IMG_0977 (Medium)

IMG_0979 (Medium)

IMG_0981 (Medium)

IMG_0983 (Medium)

Tarjolla oli tosi paljon myös makeita leivonnaisia kuten söpöjä muffinseja, herkullisen näköisiä keksejä ja ihania kakkuja, mutta munhan ei pitänyt enää syödä niitä herkkuja, niin tyydyin vain katselemaan ja haistelemaan.

IMG_0980

IMG_0985 (Medium)

IMG_0984

Ruttopuistossa tapahtui kuitenkin se, että vaihtoehtoja oli aivan liikaa, jonot kovin pitkiä ja pissahätä rupesi vaivaamaan, joten jatkoimme kohti keskustaa mitään herkkuja ostamatta. Vessatauon jälkeen löysimme Kampin edustalta lisää muutamia ruokakojuja. Mä ostin massaman currya jostain Thai-paikasta ja Balilainen kolme makkaraa partiolaisilta (hahahaa...).

IMG_0986 (Medium)

IMG_0988 (Medium)

Makkaroista en viittinyt ottaa kuvaa, kun ne ei silleen ollut kauheen kuvaksellisia. Mun curry oli tosi hyvää ja sopivan tulista (joka siis tarkoittaa erittäin mietoa). Annos oli myös iso, vaikka maksoi vain 5e. Monet annokset ravintolapäivänä ovatkin pieniä siksi, että voisi maistella useampia juttuja, mutta tää oli kyllä ihan kunnon annos.

Siinä kun oltiin taas keskustassa, niin pyörähdettiin muutamissa kaupoissa. Mä löysin yllättäen kahdet treenihosut itselleni ja yhden jutun, jota oon jo kauan etsinyt. Mutta en vielä kerrokaan mikä se on, sillä ajattelin siitä kirjoittaa tänne, kun se projekti on valmis. Joten saatte nyt vielä jännityksellä odottaa mikä se on...

Nyt Balilainen on futistreeneissä ja mä katselen tässä samalla kirjoittaessani Kapteeni Koukku -leffaa telkkarista. En oo aikasemmin sitä nähnytkään ja on aika kiva. Mä oon niin lapsellinen, että lasten leffat kyllä uppoo muhun! Tänään just näin myös mainoksen, että on tulossa Muumit Rivieralla -leffa! Pakko nähdä se! Se sarjakuva on niin paras. Muumit juopottele ja Niiskuneidillä on ne ihanat bikinit.

Ei siis ollenkaan huonosti vietetty sunnuntaipäivä!

2 kommenttia

  1. Näitä sinun kirjoituksia on tosi kiva lukea! Osaat kirjoittaa niin rennosti ja luontevasti, että pystyn mielessäni kuulemaan äänesi kun luen. Jatka samaan malliin kiitos!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos kovasti! :)

    VastaaPoista