Sisällön tarjoaa Blogger.

Elodie Details hoitolaukku

Elodie Details Graphic Devotion
Nyt tulee esittely meidän uudesta Elodie Details Graphic Devotion hoitolaukusta, johon oon ihan lovena!

Meillähän oli aluksi hoitolaukkuna jo ennen Pikku Myyn syntymää ostettu Franck&Fisher pöllö-laukku, joka oli kyllä hauska, mutta ei loppujen lopuksi kovin kätevä, kun siinä ei ollut sisällä erillisiä taskuja ja kamat oli aina siellä yhtenä sotkuna, jota mä en tietenkään järjestelmällisenä ihmisenä oikein kestä. Viimeinen tikki tuon laukun kanssa tuli, kun vaihdettiin vaunukoppa ratasosaan ja laukku ei pysynyt enää kunnolla aisassa, vaan valui aina liian alas. Niinpä oli aika hankkia uusi, oikea, hoitolaukku.

Katselin netistä kaikenlaisia kivoja vaihtoehtoja ja erityisesti tää Elodie Detailsin laukku miellytti mun silmää. Hinta vaan oli itselle vähän turhan suolainen... Mutta kyllähän tää tarjousmummo aina keinot keksii ja muutaman päivän metsästämisen jälkeen löysinkin kyseisen laukun käytettynä tori:fistä, joka oli oikein hyväkuntoinen ja hyvän hintainen. Ja ai että, tuli taas hyvä mieli, kun löytyi juuri mieleinen asia! Tuleehan tuota hoitolaukkua vielä kuitenkin jokunen vuosi kanniskeltua, niin onhan se kiva, että sitä jaksais katellakin.

Elodie Details

Elodie Details hoitolaukku

Elodie Details

Ja sen lisäksi, että tää on kivannäköinen, niin onhan tää myös tosi kätevä! Laukussa on pienet sangat ja pidempi olkahihna sekä superkäytännölliset lenksut, joilla laukun saa rattaiden aisasta roikkumaan. Nyt ei tarvii enää ärsyyntyä missä sattuu pyörivästä kassista, vaan laukku pysyy hyvin paikoillaan, vaikka nivelaisaa vaihtelee eri asentoihin ja metalliklipsujen avulla sen saa myös nopeasti lenkeistä irti. Sisällä on useampia erillisiä pienempiä taskuja, joihin tavaroita saa hyvin järjestykseen ja mukaan kuuluu myös vaipanvaihtoalusta.



Elodie Details
Kun olin käynyt tän laukun myyjältä hakemassa, sattui muuten aika hassu juttu... Kotimatkalla nimittäin lokki kakkas sen vanhan laukun päälle! Hah. Tais vanha laukku ottaa itseensä ja napata sen vuoksi osuman... No, onneks ei menny rattaisiin tai Myyn päälle. Ja pitää putsata se vanhakin laukku, niin eiköhän sillekin vielä varmasti jotain käyttöä tule.

Kivaa uutta viikkoa!

Ei kommentteja