Sisällön tarjoaa Blogger.

Täällä ollaan taas!


Niin joo, mullahan oli tää blogikin.. On ollut niin hektisiä nää viime päivät muuton kanssa, etten oo kerennyt tai malttanut edes siksi aikaa istahtaa, että olis jotain saanut blogiin kirjoitettua. Mutta jospa sitä nyt taas pääsis vähän useammin tännekin käymään!


Mitään muuta ei olekaan oikeestaan tapahtunut, kuin ennen muuttoa pakkaamista ja muuton jälkeen purkamista. Ja kamojen purkaminenhan on sellasta hommaa, jota ei vaan voi lopettaa... Työpäivisin oon yrittänyt aina vähän levätä ennen töihin lähtöä, mutta eihän siitä mitään tuu, kun aina pitää purkaa vielä yksi laatikko ja järjestellä vielä ihan vähän.

Itse muuttopäivä sujui ihan kivasti, paitsi että tää pro-muuttaja oli unohtanut siirtää sähkösopimuksen ja uudessa kämpässähän ei sitten ollut sähköjä! Eikä niitä sunnuntaina mistään saanut päällekään... Vietettiin siis yksi yö äitin luona ennen kuin maanantaina saatiin sähköt päälle ja päästiin uuteen kotiin.

IMG_6694Jäähyväiset entiselle asunnolle...

IMG_6698Iltateet raskaan muuttopäivän jälkeen äitin luona.

Nyt ollaan oltu täällä melkein viikko ja kämppä alkaa pikku hiljaa näyttää asunnolta. Paljon on vielä kuitenkin tekemistä, että ei tässä tylsää ainakaan kerkeä tulla. Kaikki aika, joka ei ole mennyt kamojen purkamiseen, on mennyt kaupoissa juostessa milloin minkäkin seinäkoukun tai muun tarpeellisuuden perässä. Ja vielä pitäis ainakin yksi Ikea-reissu tehdä...

IMG_6702Ensimmäiset banaanipannarit uudessa kodissa.

IMG_6718Perjantaina sain keittiön kuntoon ennen töihin lähtöä ja olikin niin ihanaa kokkailla siellä yhdessä illalla (niinkin ihmeellistä ruokaa, kuin tortilloja...).

Ollaan myös opeteltu käyttämään meidän uutta kaasuhellaa... Vähän noloa, ettei osattu laittaa sitä päälle ilman huoltomiehen apua, vaikka Riolla oli Balillakin kaasuliesi ja mäkin oon käyttänyt semmosta Ukrainassa opiskellessani. Ei nimittäin tullut mieleen, että siihen saattais tarvita tulta... hehe. Nyt kuitenkin osataan ja alkukankeuden jälkeen se onkin osoittautunut ihan hyväksi. Tosin uunia ei olla vielä keretty kokeilla.

Että semmosta menoa täällä. Ja kiitos muuten vielä kaikille onnitteluista viime postaukseen, nyt vasta muistin niihinkin vastata!

Kivaa viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia

  1. Myllypuroon! Vähän tuntu hurjalta muuttaa näin kauas keskustasta, mutta ihan hyvinhän täältä idästäkin onneksi pääsee ihmistenilmoille. :)

    VastaaPoista