Sisällön tarjoaa Blogger.

Muuttoa ja muutoksia


Mulla on viime aikoina ollut vähän vaikeuksia kirjoittaa blogia johtuen kaikesta mitä elämässä on tällä hetkellä tapahtumassa... Ajatukset harhailee ja menossa on kaikenlaisia muutoksia. Mehän ollaan tosiaan muuttamassa ens viikonloppuna, joka nyt on jo itsessään kovin odotettu asia. Meidän nykyinen asunto on yksiö ja ollaan jo pidemmän aikaa unelmoitu siitä, että olis vähän enemmän tilaa. Ja nyt sitä viimein saadaan! Jopa kolme huonetta! Kahdestaan mahduttais tietysti kyllä kaksioonkin, mutta kohta meitä tuleekin olemaan kolme... Oon nimittäin kasvatellut tässä jo jonkin aikaa mahassani uutta elämää. <3 Joten toivottavasti ymmärrätte, vaikken oo ollut blogissa kovin läsnä viime aikoina.


Viime päivinä kaikki energia ja vapaa-aika on mennyt kamojen pakkaamiseen ja moniin muihin pikku juttuihin, joita pitää ennen muuttoa saada hoidettua. Mä oon muuttanut elämässäni niin monta kertaa, etten ees muista kuinka monessa asunnossa oon asunut (ainakin yli kahdessakymmenessä...) ja tykkään yleensä kyllä muuttamisesta, mutta kivaksi se kyllä muuttuu vasta sitten, kun kaikki kamat on saatu uuden kämpän ovesta sisään. Nyt on vaan kestettävä tää stressaava vaihe ja odottaa ensi viikkoa, jolloin pääsee vihdoin järjestelemään uutta kämppää.

Nyt alkaa pikku hiljaa konkretisoitumaan tää perheenlisäysasiakin, kun tänne asunnon nurkkiin on alkanut ilmestymään kaiken maailman pinnasänkyjä ja pienen pieniä vaatteita... Ja lisää vaan on tulossa, kun päästään vähän isompiin tiloihin.

IMG_5224Siellä sitä pientä on haudottu jo Balin lämmössä. Tää kuva on otettu muistaakseni vikana päivänä Balilla, jolloin jo mietittiin, että mun maha oli jo vähän kasvanut... haha. Ei oo kyllä mitään tän hetkiseen pötsiin verrattuna!

IMG_6217Monessa se on kerennyt jo olemaan mukana...

IMG_6627Ja vielä eiliset jumppailut.

Eli semmosta menoa täällä! Yritän kyllä palata aktiivisemmin blogin pariin taas pian, kun tää pahin kiire on vaan saatu selätettyä. Kaikenlaista asiaa onkin mielen päällä, josta vois kirjoittaa, mutta ei tää mikskään vauvablogiksi oo muuttumassa, ei huolta! Jutut tosin voi lähitulevaisuudessa olla aika lifestyle-painotteisia, sillä mitään reissuja ei ainakaan ihan vähään aikaan ole tiedossa.

14 kommenttia