Sisällön tarjoaa Blogger.

Terveisiä Turkkusest!


Pikamoikat Turusta! Tultiin tänne Rion kanssa viettämään rentouttavaa viikonloppua. Suunnitelmissa ei ollut mitään sen ihmeellisempää kuin fiilistellä kaupungilla, ihastella tänään sytytettyjä jouluvaloja ja syödä hyvin.
Vaikka kaupunki on koristeltu jouluisesti, on joulutunnelma vielä aika kaukana, sillä täällä on koko illan satanut tiskirätin kokoisia räntäklimppejä... Nyt kun ikkunasta katsoo, näyttää ne tulevan aivan vaakatasossa. Kuinka ihanaa. No, jospa vaikka yöllä alkais pakastaa ja voitais herätä aamulla kauniiseen talvimaisemaan, sillä ohjelmassa on huomenna vielä joulumarkkinoilla käynti.

Me yövytään Sokos Hotel Hamburger Börsissä ihan tässä parhaalla paikalla torin laidalla. Vähän suunniteltiin, että olis voinut käydä vielä jossain ihmisten ilmoilla vaikka jotkut juomat hörppäämässä, mutta jumahdettiin saunan jälkeen (joka oli muuten ihan parasta räntäsateen jälkeen!) tähän vähän liian mukavalle sängylle karkkipussin kanssa kattomaan telkkaria... Voi siis olla, ettei tästä pääse ylös seuraavan kerran kuin vasta aamupalalle...

Palaan näihin Turku-juttuihin vielä tarkemmin myöhemmin, nyt ei muuta kuin kivaa lauantai-illan jatkoa missä menettekin!

Ei kommentteja