Sisällön tarjoaa Blogger.

Syksyn ihanin viikonloppu on taas edessä! Tärpit I love me -messsuille

Tärpit I love me -messsuille

Ensi viikonloppuna 20.-22.10.2017 on taas mun lempparimessut eli I love Me. Messut on jotenkin juuri sopivasti ajoitettu piristämään pimenevää syksyä ja sieltä tulee aina haettua uutta energiaa ja inspiraatiota sekä tutustuttua terveyden ja hyvinvoinnin uusiin trendeihin ja mielenkiintoisiin uutuuksiin.

Ajattelin kerätä tähän muutamia messutärppejä, jotka ainakin itseäni kovasti kiinnostaa!

I LOVE JOOGA

En ole vielä ihan varma pääsenkö ainakin joksikin aikaa messuille ilman Pikku Myytä, mutta jos näin käy, olisi ihana käydä jollakin joogatunnilla. Erityistä kiinnostusta herättää Yoga Nordicin uutuus Yoga Wheel tunti, jossa joogaharjoituksen apuna ja haastajana käytetään joogarengasta. 

Myös äänimaljajooga tai sointukylpy olisi ihanaa! Äänimaljoja oli eräällä joogatunnilla Balilla ja vaikka olin ajatellut sen olevan vähän turhan hippeilyä, niin se olikin aivan superrentouttavaa ja miellyttävää. 

Tärpit I love me -messsuille

AREENA LAVA

Street workout meets tricking

BarStarzz Finland & VellusTa Tricking Teamin esitys on varmasti vauhdikas ja näkemisen arvoinen! 


Ryhmäliikuntahitti: World Jumping -trampoliinitunnit 

Areena -lavalla esitellään hauskan kuulosta trampoliinituntia, jota voisi kyllä vilkaista, jos sattuu sopivasti olemaan lähettyvillä.


PLAZA 

Lauantaina messuilla käydään mielenkiintoinen Wilfan ja Mehuisan mehun ja smoothien Suomenmestaruuskilpailun finaali. Myös Työpajassa Hallissa 7 järjestetään Mehuisa by Wilfa Workshop, jossa pääsee itse tekemään terveellisiä smoothieita ja kokeilemaan mehustamista Karim Khanjin johdolla. Tää kiinnostaa mua, sillä meillä on juuri Wilfan mehustin ja blenderi ja uudet satokaudenmukaiset ideat mehuihin ja smoothieihin ovat aina tervetulleita. 


Tärpit I love me -messsuille

OPTIMAALINEN RAVITSEMUS, TERVEYS JA TEKNOLOGIA: BIOHAKKEROINNIN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

Biohakkerointi on mulle vielä hieman vaikea termi, sillä se taitaa olla aika laaja käsite. Mutta koska terveyden ylläpitäminen ravitsemuksella ja sen kaikenlainen mittaaminen on kiinnostavaa, niin tämä  Teemu Arinan, Olli Sovijärven ja Jaakko Halmetojan luento kiinnostaa.


LUONNOLLISESTI ALUE

Ehkä eniten odotan kiertelyä Luonnollisesti alueella. Tein viime vuonna paljon edullisia luonnonkosmetiikkalöytöjä ja nytkin odotukset on korkealla, sillä moni puteli kylppärissä vetelee viimeisiään, mutten ole viitsinyt  ostaa uusia ennen kuin pääsen tsekkaamaan messujen tarjoukset. Toivon myös löytäväni täältä raakakakkua tai muita terveysherkkuja, joista voi messupäivän vilskeessä saada vähän energiaa. 


Tärpit I love me -messsuille

Messuihin voi tutustua tarkemmin selailemalla Messulehteä. Suosittelen ehdottomasti vähän vilkaisemaan etukäteen mitkä asiat itseä kiinnostavat, sillä ohjelmaa on niin paljon, että kaikkea ei voi mitenkään kerralla nähdä. 

Ja nyt kannattaa mennä myös mun Instaan (@eathooplove), jossa alkaa ihan pian kahden messulipun arvonta! 

Nähdään messuilla! 


*kuvat Messukeskuksen kuvapankista

Ei kommentteja