Sisällön tarjoaa Blogger.

Uusia vaatteita Breden Kidsiltä

Breden Kids

Mä sain jokin aika sitten virolaiselta Breden Kidsiltä muutaman vaatteen testiin Pikku Myylle. Merkki ei ollut mulle ennestään tuttu, mutta se valmistaa GOTS sertifikoidusta luomupuuvillasta lapsille kivoja trikoovaatteita ja päähineitä. Tuotteet valmistetaan Euroopassa eikä niiden valmistuksessa käytetä haitallisia kemikaaleja. Breden on omien sanojensa mukaan perustettu tarpeesta, suunniteltu sydämellä ja kehitetty kestämään. 

Bredenin valikoimassa on paljon erilaisia kuoseja ja sieltä löytyy varmasti kaikille jotain mieleistä. Mun tuli nyt valittua vain musta-valkoisia vaatteita, mutta valinnan varaa on monista eri väreistä. Valitsin oikeastaan musta-valkoista nyt sen takia, että olen huomannut Myyn vaatevaraston täyttyvän uhkaavasti vaaleanpunaisesta ja vaikka se ihana väri onkin, ei ole ehkä kiva pukeutua päästä varpaisiin vaaleanpunaiseen, hehe... Bredeniltä löytyy erityisen paljon kivoja lasten päähineitä ja ellei meillä olisi jo useampaa kesähattua, olisin ehdottomasti valinnut söpön korvallisen hellehatun kuten esim. tämän.

Muutama päivä sitten meille saapui postista paketti, joka oli nätisti viimeistelty sinisellä rusetilla. Sisältä löytyi ylellisesti silkkipaperiin käärityt vaatteet sekä vielä yllärinä itselleni harmaa merinovillapipo! Pipo pääsee varmasti käyttöön kun ilmat taas viilenee, sillä niin ihanalta sen materiaali tuntui. 

Breden Kids

Breden Kids

Breden Kids

Vaatteiden kangas on pehmeää ja tuntuu miellyttävältä. Bodyissa on kätevästi haaroissa tuplanepparit, jolloin ne ovat pitkäikäisiä. Koot oli mielestäni paikkaansa pitäviä ja vaatteet enemmin hieman leveämpää kuin kapeampaa mallia. Liian leveitä ne eivät kuitenkaan olleet, sillä meidänkin hoikkiksella pysyi housut ihan hyvin jalassa. Housut oli muutenkin tosi kivaa mallia ja täydelliset arkihousut, joissa on varmasti hyvä touhuilla ja leikkiä. Yöpuku oli vielä vähän iso, mutta otinkin siitä suuremman koon, jotta se olisi hyvä vähän syksymmällä, kun nyt kesällä tulee käytettyä vain lyhytlahkeisia yökkäreitä.

Breden Kids lastenvaatteet

Breden Kids lastenvaatteet

lastenvaatehulluus

Pikku Myystä on kyllä aivan mahdoton ottaa hyviä kuvia, kun se on sellainen ikiliikkuja... Esim. tuon rattaissa olevan kuvan jälkeen se kaatoi rattaat ja lensi selälleen (pahasti ei onneksi käynyt)! Ja kun jossain vaiheessa olen tainnut mainita, ettei se suostunyt enää käyttämään noita headwrapeja, niin nythän niitä ei saisi ottaa pois enää ollenkaan. Hah! No, mikäs siinä, kun ne on mun mielestä niin kivan näköisiä. 

Onko muille Breden Kids tuttu? 


*Postaus toteutettu yhteistyössä Breden Kidsin kanssa

Ei kommentteja