Sisällön tarjoaa Blogger.

Vauhdikkaat blogitreffit Naurusaaressa

muksutreffit

Meillä Kaksplussan blogiverkoston bloggaajilla oli lauantaina Muksutreffit Vantaan Flamingon Naurusaaressa. Ohjelmassa oli tutustumista toisiin, lapsille leikkimistä ja pientä naposteltavaa meille varatussa synttärihuoneessa. Bloggaajia oli mukana parisen kymmentä lapsineen, joten voitte uskoa, että vauhtia ja vilskettä riitti! Meitä oli niin paljon, ettei oikeastaan kunnolla kaikki yhtä aikaa edes mahduttu meille varattuun tilaan, mutta se ei ollenkaan haitannut, sillä kaikki saivat käydä syömässä ja juomassa omaan tahtiin leikkien välissä.


Naurusaari

Naurusaari

Oli hauska tavata muita bloggaajia, joita en oikein vielä tunnekaan, mutta olisi ollut tietysti kiva keretä juttelemaan vähän enemmänkin. Mutta kun tuo oma vauhtimimmi on juuri siinä iässä, ettei sitä oikein voi vielä päästää itsekseen leikkimään eikä se pysy nätisti enää paikallakaan, niin voitte kuvitella, ettei tuollaisessa paikassa kerkeä mitään kovin syvällisiä keskusteluja käymään. Mutta eipä se mitään. Hauskaa oli kuitenkin ja ehkä keretään juttelemaan lisää joskus toiste vain aikuisten kesken.

Paikkana Naurusaari oli kyllä loistava, sillä sieltä löytyi puuhaa niin isommille kuin vähän pienemmillekin lapsille. Itselläni on kokemusta sisäleikkipaikoista vain Ruoholahden Hop Lopista, joka on valtava ja Itäkeskuksen Leikkiasemasta, joka taas melko pieni. Naurusaari oli sopivasti siltä väliltä. Alue ei ole niin iso, että sinne hukkaisi lapsensa, mutta tungostakaan ei ollut, vaikka oltiin paikalla lauantai-iltapäivällä. Myyn suosikki oli pieni liukumäki, jonka portaat se pääsi kiipeämään itse ylös. Suurimman osan ajasta se halusikin hengailla vain rappusten yläpäässä olevalla tasanteella ja itse sain olla koko ajan kurkkimassa, että joko se tulisi mäkeä laskien alas vai lähteekö se tulemaan rappusia alaspäin... huh. No, hyvähän se on, että lapsi viihtyi, vaikka sillä vähän yksinkertaiset huvit olikin!

muksutreffit

Naurusaari

Kaksplus Muksutreffit
 Kuva: Hanna Maaria

Mulla jäi kuvailut treffeillä vähän vähälle, kun oli niin kiire pysyä tuon yhden vipeltäjän perässä, mutta onneksi blogikolleegoilta löytyy paljon kuvia omista postauksistaan (joita löytyykin jo Kaksplussan sivuilta useampia). Käykäähän lueskelemassa niitäkin! Tämä yhteiskuva on Yli pyykkivuoren -blogin Hanna Maarian kamerasta ja tuolla ylempänä oli pari 10 plussan äidin Matleena Munnen kuvaa.

Pois lähtiessä mukaan saatiin vielä suuri goodie bag täynnä kaikenlaista kivaa kotiin viemistä. Kassista löytyi useita mieleisiä tuotteita, kuten ihana vaaleanpunainen Kiddown tupsulippis (sovittelin sitä takana olevan säätövaran vuoksi jopa omaan päähän, mutta ehkä se kuitenkin tulee Myyn käyttöön...)! Itseäni ilahdutti erityisesti Ecotoolsin meikkisiveltimet, Biarritz luonnonkosmetiikka aurinkorasva sekä Lushin kosmetiikka. Söpöjä olivat myös Oot niin ihana -neuvolakortin kannet sekä Pikkunorsun kortit, joita voi käyttää vaikka sisustuksessa. Myös Minionesilta saatu tölkin näköinen juomapullo on kiva ja kaikki syötävä aina tietysti tervetullutta. Myyn suosikki oli Lelupuun marakassi, jota se onkin soitellut jo monet kerrat. Mukana oli myös jonkin verran Ainun vauvatavaraa, jotka menee meiltä kyllä kiertoon, vaikka hyviä tuotteita ovatkin. Goodie bagin lempituotteista saattaa tulla juttua vielä lisääkin blogiin tai Instaan, kunhan pääsen kaikkia testailemaan!

Goodiebag

Kiddow tupsulippis

Ecotools


Kiitos vielä kaikille Muksutreffeille osallistujille, hauskaa oli! Ja erityiskiitos järjestäjille Huti meni -blogin Jennille, 10 plussan äiti -blogin Matleenalle ja Kädenjälkiä sydämessä -blogin Nealle!


JA KIITOS TIETYSTI MYÖS YHTEISTYÖKUMPPANEILLE!


yhteistyökumppanit

NAURUSAARI | PIKKUNORSU | KIDDOW | LUSH | BATISTE | ECOTOOLS | HIGHPEAK

Ei kommentteja