Sisällön tarjoaa Blogger.

Viikonloppu

Menipäs viikonloppu taas nopsaan! Perjantaina olin treenaamassa ja tekemässä yhen opetustuurauksen. Sitten töitten jälkeen vauhdilla kotiin, jotta kerkesin kattomaan Vain Elämää! Oon odottanu sitä ja varsinkin Veskua jo kauan. Niin kuin varmaan moni muukin. Eikä tarvinnut pettyä. On se kyllä mahtava äijä!

Lauantai meni myös treenatessa. Ja siivousta vältellessä...

IMG_1349

Patukka tauko. Oli muuten yllättävän hyvä protsupatukka toi keksin- ja valkosuklaan makuinen Leaderin patukka. Yleensä en noita kauheesti syö eikä ne kovin hyviäkään oo, mutta toi uusi maku tarttui kaupasta mukaan, kun teki mieli maistaa sitä. Kuvassa näette myös ilma-akrobaatin pehmeän naiselliset kädet.

Eilen käytiin Balilaisen kanssa Ikeassa. Hakaniemessä bussia odotellessa pyörähdettiin torilla olleella kirpputorillakin, mutta ei viititty kauheen tarkkaan katella, kun ei ollut yhtään käteistä mukana. Bussi tuli ihan tupaten täyteen ja osa joutui seisomaan. Nyt sentään kuski otti kaikki kyytiin, sillä ollan joskus jääty ulkopuolelle, kun bussiin ei ole saanut tulla seisomaan.

IMG_1352 (Medium)

IMG_1353

Balilaista piti vähän lahjoa hodareilla, että se jaksoi kierrellä.

Ikeassa perus kierros, eli ensin ihailtiin huonekaluja yläkerrassa, välillä syötiin lihapullia ja sitten ostoksia alakerrassa. Ostettiin pieni hyllykkö, laatikollinen lautasia, kynttilöitä, kaitaliina ja vessaharja.

IMG_1357 (Medium)

IMG_1362

Musta noi Ikean tuoksukynttilät on ihania ja hamstraankin niitä aina siellä käydessäni. Aikasemmin mun suosikki on ollut setti, jossa on kolme eri jälkiruoan tuoksuista kynttilää, mut nyt löyty tämmöset uutuudet, jotka tuoksuu polka-karkeille (!!) ja kermatoffeelle! Oijoi... Ja joo, tiedän, et nää varmaan jakaa mielipiteitä ja on joidenkin mielestä on ihan kauheita.

Seuraavat pari tuntia yritettiin sitten kasata sitä pikkuhyllykköä... Leppoisa sunnutai-fliilis oli kaukana, kun palat meni väärinpäin, puutapit katkes reikien sisään ja viimeistä mutteria ei millään meinannut saada kiinni. Mutta saatiin lopulta se kasaan. Sen siitä saa, kun ostaa halpoja Ikean kamoja...

Illan ratoks mä vaihdoin vielä huonekalujen järjestystä, sillä pitihän uudelle hyllykölle saada arvoisensa paikka. Huonekalujen siirtely on musta ihan hirveen kivaa ja oon tykännyt tehdä sitä pienestä pitäen. Niinpä meillä vaihtuukin järjestys varmaan muutaman kuukauden välein! Se on jotenkin niin virkistävää ja kivempi siivotakin, kun on uusi järjestys (sain vihdoin sunnuntai-iltana myös imuroitua!).

IMG_1358

IMG_1359

Loppuilta sitten rentouduttiinkin kynttilänvalossa leffaa katsellen.

Nyt on hyvä aloittaa uusi viikko! Hauskaa viikon alkua teillekin!

 

P.S. Balilainen näki, kun kirjoitin tätä postausta ja alkoi nauraa, että mikä matkablogi toi oikein on, kun muut kirjoittaa joistain New Yorkin matkoista ja mä kirjoitan siitä, kun matkustin Ikeaan... Hah. No, sehän on kuitenkin melkein kuin ois Ruotsissa käynyt!

Ei kommentteja