Sisällön tarjoaa Blogger.

Facebookin parhaat lastenkirppisryhmät

Facebook lastenkirppikset

Mulla on ollut tässä meneillään taas aikamoinen kirppisralli, kun olen etsinyt Pikku Myylle isompaa vaatetta ja nyt vielä kesävaatteita Balia varten. Tykkään eniten käydä live-kirppareilla, koska siellä vaatteita pääsee hypistelemään ja näkemään aidosti niiden kunnon ja koon. Niissä ei myöskään tarvitse maksaa mitään "extraa" postimaksuista. Toisinaan ostan kuitenkin vaatteita myös Facabookin lukuisista lastenvaatekirppis-ryhmistä ja ajattelinkin nyt jakaa niistä suosituimpia sekä omia suosikkejani.


PERUSVAATTEITA KETJULIIKKEILTÄ

Tämä on musta paras ketjuvaatteita myyvä ryhmä, jossa on paljon porukkaa ja valikoimaa ja vaatteet liikkuu melko nopeasti.


Samantapainen ryhmä, mutta myös merkkivaatteita. Puolet vähemmän porukkaa kuin edellisessä, joten vähemmän myös myyntikohteita.


Kappahlin Newbie -merkin vaatteiden kirppis, jossa paljon siistejä vaatteita erityisesti pieninä kokoina.


Vastaava kuin edellinen, mutta hieman pienempi ryhmä.


Ihana kirppis, josta löytää erityisesti tyttömäisiä mekkoja ja juhlavaatteita. 


Zaran suloisia vaatteita myyvä kirppis, joka tosin ei ole kovinkaan aktiivinen. Täältä saattaa kuitenkin löytyä, jos etsii jotakin tiettyä Zaran vaatetta.


Todella iso ryhmä Pop:in vaatteille.


Samaa kuin edellä, mutta pienempi ryhmä.


Ei kuulu mun suosikkeihin, mutta ajattelin kuitenkin vinkata tämän melko suuren ryhmän, jossa kaikki merkit ovat sallittuja. Eniten täältä löytyy markettimerkkejä kuten Lotta&Lassi, Muumi, Tutta, Vendi jne.

Tämäkään ei ole mikään mun suosikki, mutta suuri ryhmä, jossa erityisesti lastentarvikkeita. Kansiot myös vaatteille, joissa kaikki merkit ovat sallittuja.

kirppislöydöt
Kuvissa kirppislöytöjä,  jotka on tehty live-kirppiksiltä.


MERKKIVAATTEITA

Iso ryhmä merkkilastenvaatteille. 


Samanmoinen iso ryhmä merkkivaatteille.


Samaa kuin kaksi edellä, mutta hieman pienempi ryhmä. Kivana lisänä myös kansio DIY-tuotteille. 


Kiva pienempi ryhmä ultimaattisille lastenvaatehullulle, jotka ovat Mini Style Finland -ryhmän jäseniä. Myyntitapana myyntipuut, joissa seinälle ladataan yksi pääkuva ja sen alle tuotteet yksittäin.  

Pomp de Lux
Mä odottelen, että Myy vähän vielä kasvaisi, jotta se vois käyttää aivan ihania Pomp de Luxin vaatteita, joiden koot alkaa 80-senttisestä...

DIY-VAATTEITA

Ryhmä itsetehdyille vaatteille. Myynnissä sekä käytettyjä että uusia vaatteita lapsille ja aikuisille.


Lisäksi kannattaa tietysti liittyä oman alueensa paikalliskirppis-ryhmiin. Esim. Helsingissä Kallio kierrättää lastenvaatteet ja -tarvikkeet,  Itä-Helsingin metroalue kierrättää lastenvaatteet ja tarvikkeet, Arabianranta kierrättää lastenvaatteet ja -tarvikkeet jne... 


Loppuun vielä pieni FB-kirppissanakirja, jos siellä on joitakin uusia kirppistelijöitä ja kummalliset lyhenteet ovat vielä hepreaa...

YP= Kirppiksen ylläpitäjä/t

AV= Alustava varaus, vaatii monessa paikassa myös jonkin lisäkysymyksen esim. kunnosta tai koosta

Jono= Jonossa seuraava, jos ensimmäinen/edelläsi jonossa oleva ei otakaan tuotetta

MMM= Myynnissä myös muualla

Spk= Sisältää postikulut

Up/Uppaus/Nosto= Myyntikohteen kommentointi esim. hymiöllä, sanalla Up tms. jotta ilmoitus nousisi ryhmän seinälle 

Villis/Hullis/Hippalot/Pippalot/Poppalot ja mitä näitä nyt on...=kirppiksen spesiaalipäivät, jolloin sääntöihin tehdään jokin muutos tietyksi ajaksi kuten esim. kaikkien merkkien myyminen on sallittua, huuto- tai tarjouskauppa on sallittua tms... Villistä varten tehdään omat myyntikansiot ja näinä aikoina kirppiksellä on erityisen vilkasta.

Itsellänikin on muuten eräs lyhenne (?) jota en ymmärrä enkä löytänyt siihen vastausta, vaikka yritin asiaa tutkia... Joten kertokaapa viisaammaat, jos tiedätte mitä tarkoittaa monien kirppisten osto-kansioissa Ostetaan/ISO? Mikä se ISO on? Ei se voi tarkoittaa suuria kokojakaan, kun ei koskaan ole vastaavaa pientä... Haha...Jäikö joitakin hyviä ryhmiä mainitsematta? Vinkkaa mulle, niin lisään listaan!

 
P.S. Ota seurantaan myös Eat Hoop Loven Facebook sekä Instagram (@eathooplove)!

7 kommenttia

 1. Ihan vinkkinä oli pakko tulla kirjoittelemaan, tiesitkö että pompin tulevassa mallistossa alkaa koot ihan sieltä vauvasta?!en muista oliko 56 vai 62cm.tämä on siis ensimmäistä kertaa!!itte oon kiva pompin fani ja en malta odottaa millaisia vauvanvaatteita merkiltä tulee!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itse asiassa tiesinkin tästä! Tulee varmaan niin ihania vauvan vaatteita! Tosin nyt Myylle voiskin ostaa jo 80-senttisiä, joten ei tietty meitä hyödytä... :D

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ainakin kantolianapuolella iso tarkoittaa in search of, eli etsitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaaa! Kiitos tästä! Selvisipä tämäkin mysteeri. :D

   Poista
 4. Facebookista löytyy myös uusi ihana lastenvaatekirppis Pikku M :) Löytyy haulla pikkumart. Täällä siis ihanat merkkivaatteet Noa Noa, Mini a Ture, newbie jne :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos postauksesta, tämä oli hyödyllinen

  VastaaPoista