Sisällön tarjoaa Blogger.

Home sweet home


Jatketaanpa vielä vähän sisustusteemalla. Vauvan huoneen esittelyn jälkeen tulee nimittäin muutamia yksityiskohtakuvia meidän kodista. Mä oon aina tykännyt sisustamisesta, mutta en oo vaan koskaan halunnut kuluttaa siihen kovinkaan paljoa rahaa. Vähän nuorempana ihan välttelin liian omaisuuden haalimista, jolloin säilyi tietty helppous ja vapaus vaikka pakata kamat varastoon ja lähtä jonnekin reissuun pidemmäksi aikaa tai muuttaa minne halusi. Aina rahalle myös tuntui löytyvän jotakin parempaakin käyttötarkoitusta (kuten vaikka ne matkat) kuin kalliit sisustusratkaisut.


Siksipä nyt tunnenkin itseni kovin aikuiseksi, kun kotiin on kerääntynyt kaikenmaailman pesukonetta, sohvaa ja muuta omaisuutta. Sen verran vanhaksi kai sitä on tultu, ettei tää tunnu enää edes pahalta, vaan on itseasiassa ihan kivaa olla hieman sitoutuneempi johonkin paikkaan. Mutta vaikka nyt kotiin onkin ollut m
ielekästä hankkia kaikenlaista, en vieläkään suostu maksamaan asioista ylettömiä summia. Suosin mielelläni kierrätystä, sillä onhan se edullisuutensa lisäksi ekologista. Meidän kaikki huonekalut onkin kierrätettyjä tai Ikeasta. Hieman ristiriitaisesti päähäni mahtuu myös ajatus siitä, että jos ostaa asioita kierrätettynä tai halvalla, voi niitä myös vähän useammin vaihdella... Mä nimittäin kaipaan vaihtelua melko useasti ja jouluna on tietenkin oltava eri verhot kuin keväällä. Onneksi vaihtelua saa aikaan pienilläkin asioilla, kuten mun suosikilla, huonekalujen siirtelyllä.

Kuvia ottaessani tulin myös huomanneeksi, että kotona näkyy melko paljon menneet matkat erilaisten matkamuistojen osalta. Mä tykkään yleensäkin shoppailla eniten ulkomailla, jolloin voi löytää kaikenlaista vähän uniikimpaa.

SAMSUNG CSCViime Balin matkalta ostetut tanssijataulut. Musta on kiva, että Bali näkyy jollain tavalla meidän kotona ja olikin hauska valita nää yhdessä yhteiseen kotiin.

SAM_1540Myös tää tanssija on Balilta.

SAM_1539Ja tää kameli on tuotu Egyptistä.

SAM_1514Karttapalloa pyöritellen voi haaveilla uusista matkoista...

SAM_1536

Mä myös tykkään kehitellä kaikenlaisia vaihtoehtoisia sisustusratkaisuja ja miettiä aina ensin, että saisko jonkin tarvittavan toteutettua kenties jo olemassaolevilla tavaroilla tai ratkaista muuten edullisesti. Tällä hetkellä kotoota löytyy esimerkiksi just tää laatikoista tehty "kirjahylly" ja vähän isommasta puulaatikosta tehty "sohvapöytä". Lisäksi oon tehnyt korutelineet henkareista (joille Rio nauraa, koska sen mielestä ne näyttää ihan joltakin rihkamakaupalta...). Välillä on hyvä ajatella boksin ulkopuolelta ja esimerkiksi meidän keittössä pöytäliinana toimii tällä hetkellä verho (joka on muuten aika kätevää, kun jos se menee likaiseksi, voi vaan vaihtaa toiseen samanlaiseen verhoon siksi aikaa kun toinen on pyykissä!).

SAM_1542Makuuhuoneen rihkamakauppa, josta löytyy myös vaateosasto... hehe.

SAM_1546Keittiössä roikkuu vielä babyshower-koristeet, jotka ajateltiin pitää vauvaa varten vielä jonkin aikaa...

Muumimukit

Koti on paikka, jossa yleensä vietetään aika paljon aikaa, niin se kannattaa mun mielestä laittaa sellaiseksi, että siellä viihtyy. Sen ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa suurta panostusta rahallisesta, vaan kotoisan tunnelman saa aikaan vähemmälläkin. Vaikka reissaaminen on ihanaa, oon aina myös viihtynyt hyvin kotona ja musta on tärkeetä, että on joku paikka, jossa saa todella rentoutua ja olla miten haluaa. Tällä hetkellä oon mielelläni panostanut kotiin, sillä tulenhan viettämään täällä luultavasti aika paljon aikaa tän vuoden aikana... On myös ihanaa, kun kotona alkaa tuntumaan jo vähän keväiseltä! En malta odottaa, että tulis oikeesti lämmin ja voitais laittaa vähän meidän parvekettakin, jossa ei toistaiseksi ole yhtään mitään.

4 kommenttia

  1. Vitsi teidän koti näyttää kivalta! Mä oon kanssa lähiaikoinan innostunut sisustamisesta, tai pikemminkin haaveillut. Odotan kyllä aikaa, kun on taas "oma" yhteinen koti poikaystävän kanssa. Ostin muuten sen maailmankartta-suihkuverhon Tukholmasta, kiitos vain vinkistä! ;)
    Ai niin, tää Tytin blogi on kyllä niin inspiroiva: http://tytdiy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihana koti teillä. Just semmonen teidän näköinen eikä perus musta-valko-blogisisustus. :) (Ei siinä, kauniita nekin kodit mut kun niitä tulee joka suunnasta.. :D )

    Ja hei huikee idea tuo hengari-koruteline systeemi.! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! :) Ai sä ostit semmosen maailmankartta-suihkuverhon! Kiva! :) Meidän piti hommata uusi suihkuverho, kun muutettiin, mutta ostettiin ihan tavallinen vaan, vaikka haaveilin kyllä siitä karttaverhosta... Pitääkin kattoo tota blogia, näytti ainakin näin nopeella vilkaisulla mielenkiintoselta. Ja siellähän näytti kans olevan henkarikoruteline! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Onhan ne mustavalkosisustuksetkin tosiaan hienoja, mutta mä tykkään, että on vähän enemmän värejä ja kotoisa meininki. :)

    VastaaPoista