Sisällön tarjoaa Blogger.

Perjantain omenapiirakka


Päätin tänään tehdä syysloman kunniaksi omenapiirakan. Tykkään leipoa, mutta meidän pienen keittiön takia se on jäänyt aika vähälle viime aikoina... Onneksi pian meillä on isompi keittiö, jossa mahtuu paremmin kokkailemaan, sillä me muutetaan tossa reilun parin viikon päästä! Aivan mahtavaa!


Etsin netistä ohjetta piirakkaan ja täältä löytyikin hyvän kuuloinen Kaurainen omenapiirakka. Kaura ja omena sopii hyvin yhteen ja oli kiva, että ohjeessa ei ollut käytetty paljoakaan vehnäjauhoja. Ohje olis varmaan aika helppo tuunata myös gluteenittomaksi. Mä tein muuten ohjeen mukaan, mutta lisäsin siihen  päälle vielä kanelia, joka mun mielestä vaan kuuluu omenan seuraksi.

Piirakka valmistui tosi helposti ja nopsaan. Äiti tuli meille käymään ja auttamaan Rioa sen Exel-kotitehtävissä, joissa mä en oikein osannut neuvoa ja mä odottelin vaan sen aikaa, että päästiin piirakan kimppuun.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ainut ongelma oli se, ettei piirakasta kyllä saanut leikattua mitään kauniita paloja, vaan lautasella se näytti lähinnä joltain omenamuhennokselta... Mutta ei se ulkonäkö onneksi makuun vaikuttanut ja piirakka oli oikein hyvän makuista. Päälle laitettiin vispattua Flora Vanilla -kastiketta. Nam, nam...

Huomenna on ohjelmassa I love me -messut, jotka on myös odotettua syyslomaohjelmaa. Ollaan kaverin kanssa jo bookattu parit joogatunnit siellä oleville Joogafestivaaleille ja kattelin tässä just messuohjelmaa, että mitäs kaikkea muuta kiinnostavaa siellä on. Ja onhan siellä vaikka ja mitä! Kivaa varmasti luvassa!

SAMSUNG CSC

Nyt mä meen ehkä hakeen vähän lisää vielä piirakkaa ja jatkan Possen kattomista. Kivaa perjantai-illan jatkoa!

Ei kommentteja