Sisällön tarjoaa Blogger.

3 sirkusvinkkiä Taiteiden Yöhön


Mulla ois muutama menovinkki sirkuksen ystäville huomiseen Helsingin Taiteiden Yöhön!


LAPSILLE

Pukinmäen Sirkuskoululla on avoimet ovet klo 16-18, jolloin pääsee seuraamaan sirkuskoulun oppilaiden esityksiä ja kokeilemaan itsekin temppuilua. Lisäksi samalla voi ilmoittautua sirkuskouluun oppilaaksi syksyn tunneille.

Lisätietoa täältä: http://www.helsinginjuhlaviikot.fi/ty_tapahtuma/pukinmaen-sirkuskoulu-esittaytyy/AIKUISILLE

Myös aikuisilla on mahdollisuus päästä temppuilemaan ja tutustumaan sirkuksen ja tankotanssin maailmaan Pole4fit:n avoimissa sirkus- ja tankotanssijameissa sekä open stagella. Ovet ovat avoinna Kampin toimipisteessä klo 16-21.

Lisätietoa täältä: http://www.helsinginjuhlaviikot.fi/ty_tapahtuma/tankotanssi-ja-sirkusjamit-seka-open-stage/(LÄHES) KOKO PERHEELLE

Vuosaaren Villa Lill Kalvikin puistossa illan huipennuksena esiintyy Race Horse Company MOTOSIKAI -katusirkusesityksellään klo 20.45. Jos sun mielikuva sirkuksesta on teltta, jossa hevoset juoksee ympyrää, niin mene ihmeessä katsomaan tää ja saat tietää mitä sirkus nykypäivänä tarkoittaa! Tän tason sirkusta ei kovin usein nää ilmaiseksi, joten käytä mahdollisuus hyväksesi. En osaa sanoa mikä on esityksen suositusikäraja, mutta ihan perheen pienimmille ja heikkohermoisille se ei ehkä sovi.

Lisätietoa täältä: http://www.helsinginjuhlaviikot.fi/ty_tapahtuma/taide-kaarmeet-ja-mobiilisirkus-kohtaavat/

IMG_3804MOTOSIKAI

(artikkelikuva otettu Taiteiden Yön nettisivuilta)

Ei kommentteja