Sisällön tarjoaa Blogger.

Busy week

Oijoi... Tää viikko on ollut hullun hektinen ja ihan harmittaa, etten oo kerennyt tänne kirjoittelemaan! Nytkin tulee vaan aika pikaiset moikat. Ruokahaastettakin olen aloittanut tekemään, mutta en nyt kyllä kerkeä sitä tekemään loppuun, jos tänä yönä haluan vielä nukkumaankin.

Viikko on ollut täynnä treenejä, töitä, palavereja, esiintymispuvun sovitusta ja apurahahakemusten kirjoittamista. Se ei oo kyllä kivaa hommaa se. Ainakaan, kun se tuppaa jäämään aina niin viime tippaan... Viikkoon on mahtunut niin epätoivoa kuin onnistumisen tunteitakin. Niin, ja nythän on vasta torstai-ilta! Tuntuu, että tässä neljässä päivässä on tapahtunut niin paljon asioita, että olis mennyt jo koko viikko! Mutta sama tahti jatkuu vielä viikonloppunakin! Huomenna esiinnyn Circus Helsingin Open Stagella (tervetuloa vaan katsomaan, jos olette kulmilla)  ja lauantaina lähden kotimaan matkailulle Turun kautta Loimaalle.

Tänään kerkesin ekaa kertaa tällä viikolla myös laittamaan ruokaa. Ja laittamisella tarkoitan ruusukaalien keittämistä ja lohen siirtämistä peketista lautaselle. Ihanaa, kun ruusukaalikausi on taas alkanut! Söin ruusukaaleja ekan kerran varmaan pari vuotta sitten ja se jos mikä oli rakkautta ensi puraisulla. Miksi ihmeessä en ollut syönyt niitä aikaisemmin...? No, nyt pitää ottaa vahinko takaisin.

Balilaista oon nähnyt lähinnä vilaukselta, kun toinen on tullut ja toinen mennyt. Nytkin se on katsomassa jotain futismatsia (keskellä yötä... miksi?) Viikon ainoan vapaan pari tuntisen käytin pyykin pesemiseen. Mutta ei se mitään, musta on kivempaa, että on kiire ja paljon asioita tapahtuu, kun ettei mitään tapahtuisi. Kunhan ei stressitaso nouse liian korkealle. Ensi viikolla mennään vielä aika samalla tahdilla, mutta sitten voi taas hetkeksi hiljentää vauhtia.

Mul on vähän kaikenlaisia ongelmia mun koneen kanssa, niin en saa lisättyä mitään uusia kuviakaan, mutta laitetaan nyt vaikka tämmönen sirkuskuva loppuun!

fcfc_34_sc (Medium)

Nyt mä meen makaamaan piikkimaton päälle ja toivon, etten nukahda siihen. Palaa asiaan ja teen sen ruokahaasteenkin viikonlopun aikana!

Peace, Jerina

 

Ei kommentteja