Sisällön tarjoaa Blogger.

I love me ja Valokarnevaalit

Lauantaina käytiin kaverini Tiian kanssa I love me -messulla Messukeskuksessa. Oon käynyt noilla messuilla (oli aikaisemmin muistaakseni nimeltään Kauneus&Terveys -messut) jo lapsesta asti. Se oli niin hauskaa, kun Haminasta asti sinne matkustettiin. Ja kerran ostin sieltä ihan superhienon sähkön sinisen hiuslisäkeletin, joka oli päässä kuukausia. Oi niitä aikoja! No, tällä kertaa en ostanut tekolettiä, mutta muita hauskoja juttuja kyllä löytyi.

IMG_1640

Meillä on Tiian kanssa myös jo pitkät messuperinteet. Nää messut oli molempien mielestä paremmat kuin viime vuonna.

IMG_1638 (Medium)

IMG_1639 (Medium)

Tultiin ajoissa, mutta puoleenpäivään mennessä paikalle oli tullut muutama muukin...

IMG_1632

IMG_1636 (Medium)

Oli muuten hauskaa toi Selättimellä sheikkaus!

IMG_1626 (Medium)

IMG_1629 (Medium)

Väli joogat.

IMG_1661 (Medium)Ihan hyvä saalis! Ostin noi Puhdistamon viher- ja suklaasmoothiejauheet, kolme pakettia teetä ja Grimasin meikkivoiteen. Niin ja myös viikon joogakortin. Loput olikin sitten lahjuksia.

IMG_1642Ja messujen jälkeen äkkiä takaisin sohvalle! Miten mä noin kauan raaskinkin olla erossa siitä...? Ja kaikkien terveellisten maistiaisten jälkeen piti kompensoida tilannetta pizzalla. Mun uusi perjantai-illan suosikki on Posse, joka on mennyt Vain Elämää:n edelle. Se on niin hauska! Ja Vain Elämää pitää sitten katsoa myöhemmin koneelta.

Sunnuntai oli superlaiska päivä. Vettäkin satoi, niin teki mieli viettää syysloman viimeinen päivä lähinnä sohvalla telkkaria katsoen. Illalla Balilainen lähti johonkin futisjuttuun ja mäkin sain ahterini irti sohvasta ja menin kaverini Hannan kanssa vielä Lintsin Valokarnevaaleille. Ne oli viimeistä päivää ja illan päätti Sami Saari ja Elastinen. Siellä oli kans ihan kivasti populaa, mutta mahduttiin kuitenkin sekaan. Keikka oli ihan hauska ja lopuksi oli vielä ilotulitus, joka olikin yllättävän hieno. Oli myös kiva nähdä vielä Hanna ennen kuin se lähti taas Lontooseen.

IMG_1658

IMG_1647 (Medium)

Syysloma oli siis oikein onnistunut, vaikkei mitään ihmeellistä tapahtunutkaan. Lepo ja löhöily taisi tulla ihan tarpeeseen ja tänään oli taas hyvin energiaa treenata ja tehdä töitä!

Reipasta viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja