Sisällön tarjoaa Blogger.

Stonz Booties -lämpöä pienille varpaille

Stonz Booties
Olen tässä pähkäillyt, että mitähän näin syksyllä ja talvella olisi hyvä laittaa Pikku Myylle jalkaan, kun (villa)sukat alkavat olla jo liian vähän, mutta tuntuu hölmöltä laittaa jalkaan kunnon kenkiä, kun toinen ei osaa vielä edes seistä itse. Niinpä olin aika innoissani, kun me saatiin Ipanaiselta testiin Stonz Booties -ulkotossut.

Stonzeista on tänä vuonna tullut uudistettu versio ja vanhaan malliin on lisätty PLUSfoam-pohja sekä veden ja tuulen kestävä päällinen. Ipanaisen nettisivuilla Stonzeista kerrotaan näin: 

Stonz tossut ovat pehmeät ja ergonomiset jalkineet, jotka sopivat erittäin hyvin esimerkiksi lumessa tassutteluun ja hiekkalaatikkoleikkeihin. Näitä voit käyttää niin tossuina kuin ensikenkinä. Stonzit ovat jalassa lämpöiset ja tuulenpitävät ja ne sopivatkin erinomaisesti myös vaunupäikkäreille ja kantamiseen niin keväällä, syksyllä kuin talvella. Stonzit on helppoa pukea lapselle jalkaan eivätkä ne ole tiellä lapsen temmeltäessä leikeissään, vaan mukautuvat jalassa ilman kiristämistä ja puristamista. Nämä töppöset eivät vauhtia hidasta! Käytä joko konttaajalla, kävelemään opettelevalla tai vaikka jo juoksevalla lapsella.

Stonzien paras puoli on, että ne mahdollistavat pienten jalkojen askelluksen ergonomisesti ja kevyesti. Stonzit sopivat siis erityisen hyvin liikkumaan opettelevalle lapselle. Asiantuntijat suosittelevat kehittyvälle jalalle pehmeäpohjaisia jalkineita, joissa jalka pääsee liikkumaan luonnollisesti. 

Ja kyllä, Stonzit ovat juuri sitä mitä lupaavatkin! Tossut näyttävät mielestäni hieman hassuilta ja Riokin vähän naureskeli niille aluksi, kun ne ovat niin leveät, mutta toisaalta pukeminen on todella helppoa ja kätevien kiristysnarujen avulla ne saa hyvin kiristettyä vähän pienempäänkin jalkaan. Me otettiin Myylle M-koko, joka onkin juuri hyvä, sillä vaikka se nyt on vielä reilu, pysyy se kiristysten avulla ihan hyvin jalassa ja lopputalveen mennessä Myyn jalka varmaan kasvaa sen verran, että se pääsee niillä sitten paremmin tepsuttelemaan, jos siihen mennessä oppii kävelemään. Pehmeillä tossuilla on varmasti myös mukavampi kontata kuin kovilla kunnon kengillä. 

Stonz

Tula Stonz

Stonz

Me ollaan käytetty Stonzeja niin rattaissa kuin kantorepun kanssa, jossa ne onkin aivan oivalliset. Mä oon vielä vähän epävarma kuinka paljon kantaessa olisi hyvä pukea päälle, kun viime talvena ja keväänä Myy oli vielä niin pieni, että kuljettiin vain vaunujen kanssa. Sen olen kuitenkin tajunnut, että ihan kauhean paljon ei kannata topata päälle, kun läheisyys lämmittää yllättävän paljon. Niinpä oon usein laittanut näinä lämpiminä syyspäivinä Myylle sisävaatteiden päälle vain neulehaalarin, hanskat ja pipon. Ja ne Stonzit, sillä on ihana tietää, että varpaat pysyvät varmasti lämpöisinä, vaikka roikkuvatkin siellä äidin lämmön ulkopuolella. Ja ihan sopivasti vaatetta varmaan on ollut Myyn tyytyväisyydestä päätellen. Vaikka me liikutaankin yleensä pidemmät matkat rattailla, mennään usein myös esim. kauppaan tai hakemaan Rioa töistä repun kanssa, sillä se on vaan niin helppoa. Tula on meillä myös aina rattaissa mukana, jos kesken pidemmän kauppareissun tms. alkaa kiukuttaa, sillä sinne Myy melkein aina rauhoittuu. Ja nukahtaa. 

kantoreppu Tula

vauvan kantaminen

Stonzeissa on lämmin fleece-vuori, mutta talvea varten niihin saa myös irrallisen Linerz -lämpövuoren. Linerzit sopivat saman kokoisten Stonzien kanssa, mutta pienentävät kokoa melko paljon, joten niilläkin saa hyvin vähän reilumpaa kokoa pienennettyä ja samalla lisää käyttöikää tossuille. Meillä nää odottelevat vielä kylmempiä ilmoja, mutta pääsevät varmasti pakkasilla käyttöön.

Stonz Linerz

Jos kiinnostuit hankkimaan lapselle lämpimät ja ergonomiset ulkotossut, saa Ipanaisen verkkokaupasta nyt koodilla STONZ ilmaiset postikulut tilatessa Stonzit, Linerzit tai molemmat! Koodi on voimassa 5.10.2016 asti. Ja Stonzeistahan löytyy erilaisia kivoja kuoseja, joista valita.


P.S. Meidän Tulakin on muuten Ipanaisesta ostettu ja suosittelen sitä ehdottomasti kaikille vauvaperheille! Meille ei muita kantovälineitä ole edes hankittu, kun Tula on niin helppo yksinkertaisine säätöineen ja jopa Rio on alkanut viime aikoina vähän käyttämään sitä! Ja plussaa on tietysti nuo ihanat kuosit, joista varmasti löytyy kaikille mieleinen, ellei sitten valinnanvaikeus iske... 

P.P.S. Ota seurantaan myös Eat Hoop Loven Facebook-sivu sekä Instagram  (eathooplove)!


*Postaus toteutettu yhteistyössä Ipanaisen kanssa ja tossut saatu heiltä

3 kommenttia

 1. Tuo on kyllä totta,että yllättävän paljon lämmittää lasta tuo kanto repussa kanto. Mä oon monesti ittekkin joutunu vähentämään vaatteita päältäni kun kannan Mineaa. Mutta tosi kätevän iloiset nuo tossut!!
  Ihania kuvia,taas!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itellekin pitäis tajuta pukea kantaessa vähän kevyemmin päälle, kun hikihän siinä meinaa tulla varsinkin jos pidempään kantaa, kun se käy melkein jo urheilusta. 😊 Kiitos!

   Poista
 2. Tuo on kyllä totta,että yllättävän paljon lämmittää lasta tuo kanto repussa kanto. Mä oon monesti ittekkin joutunu vähentämään vaatteita päältäni kun kannan Mineaa. Mutta tosi kätevän iloiset nuo tossut!!
  Ihania kuvia,taas!:)

  VastaaPoista