Sisällön tarjoaa Blogger.

Quest Bar -keksit

Kukaan joka käyttää joskus proteiinipatukoita ei ole varmaan välttynyt maistamasta tai ainakaan kuulemasta hehkutusta Quest -proteiinipatukoista. Nämä Jenkkiläiset vähän paremmat ravintoarvot sisältävät patukat ovat viimein päätyneet Suomenkin markkinoille ja mä oon tietenkin tutustunut jo makuvaihtoehtoon jos toiseenkin. Ja ovathan ne hyviä proteiinipatukoita. Mauissa on kuitenkin mielestäni aika paljon vaihtelua ja kaikki mun testaamat ei kyllä maistu ainakaan pelkkänä patukkana kovin kummosille.

Mutta Questit eivät olekaan parhaimmillaan ihan vaan paketista syötynä, vaan niitä pitää vähintäänkin lämmittää mikrossa, jolloin patukoiden taikinamainen koostumus vähän levähtää ja tuloksena on enemmän leivonnaista muistuttava tuote.

IMG_0963

Esimerkiksi tästä mausta mä odotin tosi paljon, mutta se ei ollutkaan niin hyvä...

IMG_0964

Mikrotettu versio.

Mikrottamista vielä vähän hifisteltympi versio on tehdä Questeista keksejä uunissa, joita päädyinkin kokeilemaan vasta jokunen aika sitten. Homma on tosi helppo, eikä siinä mee kauaakaan.

IMG_1891

 

Uuni kuumaksi 175 asteeseen, patukka paloiksi ja palat uuniin seitsemäksi minuutiksi. Jos haluaa ohuempia keksejä, kannattaa ottaa pelti tässä vaiheessa ulos, kääntää palat ja painaa lusikalla ne littanoiksi. Sitten vielä pariksi minuutiksi uuniin. Niin mä tein.

IMG_1892

Ja sitten ei kun herkuttelemaan!

IMG_1893

Oon tehnyt näitä nyt kahteen kertaan. Toisen setin tein tästä mausta:

IMG_1726 (Medium)

IMG_1727

IMG_1729

Molemmista tuli hyviä ja suurta plussaa oli se, että kekseiksi pyöräytettynä patukka tuntui yhtäkkiä paljon isommalta ja hyvällä omalla tunnolla sai syödä monta keksiä. Mutta ei nää nyt kuitenkaan aitoa tavaraa voita ja ainakin näissä mauissa maistui hieman proteiini läpi. Mutta ihan jees vaihtoehto toisinaan makeanhimoon, jos haluaa kuitenkin syödä terveellisesti.

Jos on muuten kiinnostunut näistä Questien tuunausvinkeistä, niin kannattaa seurata Quest Bar:ia instagramissa, sillä niiden sivuilla on tosi paljon vähän villimpiäkin leivontaohjeita!

Ei kommentteja