Sisällön tarjoaa Blogger.

Ei aina asiat mee niin kun suunnittelee...

Viime viikonloppu ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan... Torstain ja perjantain välisenä yönä alkoi kova vatsakipu, joka hieman hankaloitti nukkumista. Aamulla kuitenkin nousin ylös ja yritin pakkailla ja valmistautua illan Hämeenlinnan esitystä varten. Siitä ei kuitenkaan tullut oikein mitään ja iltapäivällä tilanne olikin jo sellainen, että piti lähteä ambulanssilla päivystykseen. Päivä oli pitkä, jonka aikana olo meni vuoristorataa ja tuli aika paljon uusia kokemuksia tämän tytön elämään. Ja yöksi piti vielä jäädä sairaalaan.

Lauantaina pääsin jo kotiin lepäämään. Vaiva selvisi, eikä se ole mitään vakavaa, mutta kivut on välillä tosi sietämättömiä. Lisäksi oon oksennellut aika paljon enkä oo pystynyt syömään melkein mitään kohta neljään päivään. Kunto ei oo siis mikään paras mahdollinen ja kotona aika onkin kulunut lähinnä vaakatasossa.

Hengen hätää siis ei ole, mutta sirkustaiteilijalle tilanne tietysti hieman hankala, kun perjantaina ja lauantaina olisi tosiaan ollut keikat. Niihin onneksi löytyi tuuraajat ja pikkujoulu-showt Hämeenlinnassa saatiin vedettyä kunnialla läpi. Mun kaverin piti tulla lauantaina katsomaan meidän esitystä, mutta menikin sitten itse lavalle! No, pääsipähän näkemään shown ihan aitiopaikalta.

Tässä olis nyt vielä pari päivää aikaa kuntoutua, kun torstaina olis taas keikka. Ja perjantaina. Ja lauantaina... Eli toivotaan parasta!

Onneks on ihana äiti ja Balilainen, jotka pitää huolta! Ja kaverit, jotka pitää mun opetustunnit ja menee mun puolesta esiintymään. Kiitti kamut!

sairaala

Kyllä täältä vielä noustaan!

Ei kommentteja