Sisällön tarjoaa Blogger.

Ilon päivä!

Eilen illalla tuli iloinen puhelu, että tietokoneeni on huollettu! Ja tänään oli se onnellinen päivä, kun kävin sen hakemassa. Onnellinen siitä syystä, että koneen sai ylipäätään korjattua, sain tiedostoni takaisin ja vielä siksi, että myyjä oli vahingossa sanonut mulle väärän hinnan. Windowsini oli mennyt ihan sekaisin ja sen fiksaaminen normaalisti olisi maksanut puolet enemmän kuin nyt maksoin. Kerrankin kävi nakki!

Nyt helpottuu elämä taas kummasti. Vanha kone pelasti tilannetta hieman, mutta koska se on tosiaan vanha, ei kaikki hommat sillä onnistu aivan tuosta vaan. Esimerkiksi uusien kuvien siirtäminen koneelle on aika vaivalloista ja kaikessa piti olla kovasti kärsivällisyyttä mukana, kun konevanhus ei ole enään ihan niin nopea. Jospa sitä nyt olisi oppi mennyt perille (molempien kantapäiden kautta), että kannattaa tosiaan olla joku varmuuskopiointi hoidettuna...

Mutta joo, vaikka nyt välillä tulee vähän ajankohtaisempia kuulumisia, niin jatkan kyllä SUUREN AASIA-POSTAUKSEN loppuun asti. Kiva on ollut muistella vanhaa reissua, mutta välillä pitää kirjoitella vähän muitakin juttuja.

Viime viikonloppuna käytiin Balilaisen kanssa Tampereella, jossa oli ihan talvi! Siitä asiaa siis seuraavaksi. Viikonlopun jälkeen vaan tulin vähän kipeeksi ja tää viikko onkin pitänyt ottaa aika rauhallisesti, että energiaa riittää taas seuraavaan viikonloppuun työn merkeissä.

Tästä tuli nyt vaan tällanen pikamoi, kun halusin vaan kuuluttaa tän ilosanoman kaikille!

Palaan asiaan pian!

tietokone

Ja jos et vielä tykkää mun blogista Facebookissa, niin voit tehdä sen täällä!

Ei kommentteja