Sisällön tarjoaa Blogger.

Maailman huonoin blogaaja taala hei!

Hups, niin ne paivat on vaan vierahtany enka oo tanne kerenny mitaan kirjotteleen... No, nyt tulee vahan tarinaa! Ekat nelja paivaa olin siis Kutalla ja sen lahialueilla. Ihan siita syysta, etta halusin surffata. Yritin surffata Jimbaranissakin, mut se oli hiukan vaikeeta, kun aallot tuli niin nopeesti ja sit kun vihdoin paasi pystyyn, niin matkaa rantaan oli vaan muutama metri... Hauskaa se silti oli. Varsinkin lopussa, kun alko sataa! Ei se sadekaan aina haittaa, kun on kuitenkin lammin.



Kutalta matka jatkui Ubudiin ja siella oli se aurinkokin! Kaytiin pyorailemassa, shoppailemassa ja syotiin ihanaa terveysruokaa. Yovyttiin kivassa hotlasta, jossa oli uima-allas. Siina olikin kiva lilluskella pyorailyn jalkeen. Ikkunasta nakyi riisipeltomaisemat. Ubudissa tapasin myos tuttuja tyttoja Suomesta.



Ja tietysti kaytiin myos Monkey Forrestissa, joka on temppeli ja sita ymparoiva viidakko keskella Ubudia, jossa asuu paljon apinoita. Siella ne elelee ja ihmiset kay niita pallistelemassa. Hauskoja ovat. :) Ma pidin yhta pikku apinaa kasista ja se tuntu ihan vauvalta... ihana. Kivaa oli, vaikka olinkin kayny Monkey Forrestissa jo viime kerralla.



Ubudissa viivyttiin pari yota ja sit lahdettiin kohti Lovinaa. Mutta siita lisaa myohemmin. Ma oikeesti olin jo kirjottamassa pariin otteeseen muutama paiva sitten, mutta kuten tunnettua, tietokoneet vihaa mua ja oli vahan vaikeuksia... Tekstit havis ja kuvat oli liian isoja. Itku tuli ja menin uimaan. Mutta jospa taa nyt tasta rupeis sujumaan... :)

Nyt on nasi aika, heippa!

Ei kommentteja