Sisällön tarjoaa Blogger.

Etelan hetelmat

Balilla on hyvaa ruokaa. Varsinkin hedelmia! Ja haluunkin nyt esitella mun lempiherkkuja taala... Koska syominen on ihanaa!

KOOKOS



Taa kookos haettiin mulle puusta. Vahan vaivalloiselta se musta naytti, mutta oli kuulemma ihan iisi homma. En tykkaa mistaan teollisesta kookoksen mausta, niin kun vaikka karkeista ja siks olinkin aika epailevainen ekaa kertaa kookosta maistaessani... Mutta sehan oli oikein hyvaa! Nuoreen vihreeseen kookokseen tehdaan reika ja siita voi sitten pillilla juoda virkistavan kookosveden. Ja jos sattuu saamaan hyvan kookoksen ja siihen on jo muodostunut kookoksen lihaakin, voi sen halkaista ja kaivaa lusikalla valkoisen jellon. Nam.

AVOKADO(JUOMA)



Taa on ehka paras kaikista! Avokadoa, jaita ja vahan vetta blenderiin. Juoma lasiin ja vahan suklaakastiketta sekaan. Taivaallista!

MANGOSTEEN



Taman violetin paksun kuoren alta loytyy ihana mehukas valkoinen hedelma... Oijoi. En osaa ehka paattaa kumpi on parempaa mun ikisuosikki mango vai mangosteen. Tama kuvan yksilo nayttaa ehka vahan nuhjuselta sisalta, mutta oli silti herkkua! Naita ei kuulemma kannata syoda liikaa tai sitten ei tarvii kayda vessassakaan muutamaan paivaan. Harmi, voisin syoda naita koko ajan.



MANGO



Oi, tama keltainen hedelmien kuningas! Syon taala melkein joka aamu yhden mangon ja se toimii myos erinomaisesti juomana ja lassina. Helppo syoda kilpikonnatyyliin tekemalla viiltoja puolikkaaseen ja taittamalla kuori vaarinpain. Opin viime vuonna myos syomaan keltaisen mangon ilman veista tai muita apuvalineita, jos oikein paha mangon himo iskee...

DRAGON FRUIT



Tykkaan dragoin fruitista, koska ne on pinkki! Se on vahan kiivimainen, mutta makeempi. Hyvaa varsinkin hedelmasalaatissa. Siita on myos tummempi versio, jonka liha on tummaan violettia, mutta se ei ollu musta niin hyvaa.



MAAPAHKINA



Taa ei oo kylla hedelma, mutta paasee myos herkkulistalle, koska tykkaan pahkinoista ja naa oli aika jannia. Tuoreita maapahkinoita. Jos ymmarsin oikein, ne keitetaan suolavedessa, mutta muuta niille ei tehda. Ne on paljon pehmeempia, kun pahkinat, joita ma oon tottunu syomaan ja maistuu vaan vahan suolalta. Hyvia.



Tassa siis omasta mielestani hedelmien parhaimmistoa. Melkein tekis mieli myos syoda noita pikkurillin kokosia mini-banaaneja, kun ne on niin sopoja, mut kun en tykkaa banaanista... Muista herkuista ehka viela myohemmin. :)

Ei kommentteja