Sisällön tarjoaa Blogger.

Jussi tuli, jussi meni

Juhannus ei ollut mitenkään kovin spesiaali... Huono sää, oltiin vaan kotona. Ainut mikä oli ilahduttavaa, oli ruoka. Se oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Syötiin pulled chickeniä, coleslawta, uusia perunoita, lohta, silliä ja salaattia (ja Balilainen söi tietenkin riisiä). Jälkkäriks tein mangojuustokakun. Nam nam.



Tänään jatkettiin samalla linjalla ja aamupalaksi paistoin lettuja. Tai miten sen aamun nyt ottaa, kun kello oli kuitenkin puoli kaks... En oo tainnu vuosiin tehdä ite lettuja ja hyvältähähän ne maistui. Jotenkin kummallisesti en kuitenaan jaksanut syödä niin paljon kuin lapsena. Sillon niitä tehtiin useammin ja söin aina ainakin kymmenen. Ehkä edellispäivän juustokakut ja muut vielä tuntui mahassa, kun en jaksanut kuin kolme.



Eilen illalla käytiin myös yhdessä baarissa. Ajattelin matkalla metrolle, että tää on ehkä viimenen aika, kun tarkastajat on liikkeellä (juhannus aatto, vähän ennen kahtatoista yöllä), kun kyllä kai niidenkin pomo haluaa olla kiva ja päästää ne lomalla. Mutta väärässä olin ja siellä ne Kampissa hiippaili! Olin kuitenkin ollut hyvä ihminen ja ostanut lipun, joten hätää ei ollut. Oikeestaan vähän harmitti, kun ne ei edes tarkastanut meidän lippuja. Mutta niinhän se aina menee.

Baarissa ei viihdytty kovin kauaa. Ei ehkä oltu ihan oikeessa mielentilanssa sinne. Musiikkikin oli niin kovalla, että korviin sattui. Musta on tullut ehkä vähän vanha...

Juhannus siis meni lähinnä nukkuessa ja syödessä, joka ei tietenkään ole koskaan huonoa ajanviettoa. Niin ja tietenkin on seurattu jalkapalloa. Tälläkin hetkellä sohvalla istuu Balilaisen seurana Turkkilainen (mä en taida olla ihan parasta seuraa siihen tarkotukseen...). Ei silläkään vissiin kovin hyvin mee, kun haluaa istua meidän pienellä sohvalla ja katsoa räjähtämispisteessä olevaa telkkaria, josta aina välillä menee äänet...

Mutta oon mäkin nähnyt jotain mielenkiintoista. Ghanalaiset näytti hauskalta, kun ne rupes tanssimaan maalin jälkeen ja yks Saksalainen teki huonon etuperin voltin.

Sellainen juhannus siis. Huomenna pitää varmaan aloittaa dieetti.

Ei kommentteja