Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuulumisia


Moi! Pitkästä aikaa! Maaliskuu olikin varmaan blogihistoriani hiljaisin kuukausi... Koko maaliskuu tuntui menevän ihan ohi ja päällimmäisenä mieleen on jäänyt sairastelu, väsymys ja turha kevään odottaminen... Mutta kyllä täältä taas noustaan ja pakkohan sen keväänkin on jossain vaiheessa tulla!

Mua harmitti niin paljon, kun mun kaveri tuli lapsensa kanssa kylään ja oltiin suunniteltu kaikkea kivaa, mutta mä tulinkin kesken kaiken kipeeksi! Viikonloppu jäi vähän lyhyeksi ja mä olin kipeempi kuin vuosiin. Ja samalla sairastui tietysti myös Myy. Ja sen jälkeen Rio. Viikko meni kotona vaan röhvätessä ja katsoessa aivan liikaa telkkaria... yh.
Nyt olo alkaa olla kaikilla jo ihan hyvä ja energiatkin on nousussa. Pääsiäistä ei pahemmin jaksettu valmistella ja rairuohot jäi laittamatta sekä munat maalaamatta... Pääsiäisestä tuli kuitenkin aika kiva ja siihen mahtui mm. herkullinen brunssi Kiilassa, retki eläimiä katsomaan Falkullaan ja vanhempien leffatreffit sillä aikaa kun Myy oli mummilla yökylässä. 

Huhtikuussa on tiedossa aika hauskoja juttuja, kuten Lapsimessut, johon järjestän pian lippuarvonnan, joten pysykäähän kuulolla! Ja hei, kuukauden päästä on jo vappu! Toivotaan, että toi lumi sulais nyt ainakin ennen sitä... Ja jos ei muuta, niin ainakin lisääntyvä valo piristää vähän mieltä!


Kivaa uutta viikkoa ja alkanutta huhtikuuta!


P.S. Ota seurantaan myös Eat Hoop Loven Facebook sekä Instagram (@eathooplove)!

2 kommenttia

  1. Voihan flunssa, sitä on tänä talvena ollut meilläkin jo liiaksi asti. Onneksi kevät vie taudit mennessään! Ihania kuvia teidän touhuista. Falkullassa on ollut meidän menolistalla jo pidempään. Hyvä, että muistutit paikasta!

    Haastoin sinut blogissani 5x3 hyvää -positiivisuushaasteeseen. Toivottavasti et ole jo saanut haastetta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, voiskin tehdä tuon haasteen tässä joku päivä! :)

    VastaaPoista