Sisällön tarjoaa Blogger.

Viikonlopun menovinkki Helsinkiin: Jooga Festival

Ajattelin vinkata menovinkin Helsinkiin viikonlopuksi. Kaapelitehtaalla pidetään nimittäin Jooga Festival nyt lauantaina ja sunnuntaina 28.2.-1.3. Kävin siellä viime vuonna ja se oli musta sen verran kiva tapahtuma, että ajattelin mennä tänäkin vuonna.

Jos on miettinyt joogan kokeilua, on Jooga Festival oiva paikka tehdä se, sillä sisäänpääsymaksulla (10e/päivä, 15e/la+su) saa mennä myös kokeilemaan niin montaa joogatuntia kuin jaksaa tai kerkeää. Tunneille otetaan osallistujat nopeusjärjestyksessä, eli kannattaa olla ajoissa valmiina, jos haluaa jollekin tietylle tunnille. Ostamalla lipun ennakkoon saa varata itselleen yhden tunnin/päivä. Tunteja on tosi runsaasti erilaisia, eli jokaiselle varmasti löytyy joku mielekäs tunti. Joogan lisäksi löytyy myös esim. pilatesta, meditointia ja mind fullnessia. Joogatuntien lisäksi festivaaleilla on messutyylinen alue, jossa on joogakouluja edustettuina ja kaikenlaista myynnissä.

En oo nyt käynyt vähään aikaan säännöllisesti missään joogatunneilla, joka on tosi harmi. Jooga olis nimittäin tosi hyväksi mulle, sillä siitä tulee ihana olo kroppaan ja mielikin rauhoittuu. Välillä oon kotonakin joogannut, mutta yksin motivoituminen on toisinaan vaikeaa ja tunnille olis kyllä kiva päästä. Pitää katella, jos festivaaleilta löytyis vaikka jotain hyviä tarjouksia.

JF_etusivu_2015_kaivarin-ranta

Kuva ja lisätietoa täältä.

Löytyykö muita joogaasta innostuneita? Tai onko suosituksia hyvistä joogakouluista Helsingissä?

Ihanaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia

  1. Mä harrastan astangajoogaa. Helsingissä kokeilin aerial joogaa Vertical clubilla (kokeilin myös rengastrapetsia siellä :). Tykkäsin kovasti tuosta ilmajoogasta, oli ihanaa roikkua pääalaspäin.

    VastaaPoista
  2. Astangaa mäkin just oon tehnyt. Aerial joogaa en oo vielä kokeillut, mutta ehkä se ei oo niin erikoista mulle, kun roikun muutenkin aina pää alaspäin. :) Jos tykkäsit rengastrapetsista, niin tuu mun tunneille Pole4fit:ille! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kutsusta. :D Rengastrapetsi oli kyllä haastavaa, mutta uskalsin tehdä juttua, joita en olisi uskonut uskaltavani.
    Joo, toki aerial joogassa on muitakin juttuja, kun pää alaspäin olo. Mutta se voi olla liian rauhallista sulle. :)
    Onko teillä muuten kangasakrobatiaa (vai mikä se virallinen nimi nyt olikaan?)

    VastaaPoista
  4. Meillä on semmosia kymmenen kerran ilma-akrobatian kursseja, joissa on rengastrapetsia ja kangasta (seuraava taitaa alkaa maaliskuun puolessa välissä). Mä ajattelin kyllä kans mennä vielä kokeilemaan sitä aerial joogaa. Välillä on hyvä ottaa vähän rauhallisemmin. :)

    VastaaPoista
  5. Aah, okei, maaliskuu on kyllä liian aikaisin ja luulen muutenkin, että katson mun rahatilannetta Japanin reissun jälkeen. :D
    Kerro sitten mitä tykkäsit aerial joogasta! (tai tee vaikka postaus)

    VastaaPoista