Sisällön tarjoaa Blogger.

Tärpit Lapsimessuille 2019!


Viikonloppuna on taas kevään kivoin tapahtuma, Lapsimessut! Ajattelin tuttuun tapaan vinkata muutamat tärpit messuille mitä itse ainakin aion käydä katsomassa. Laajaa messuohjelmaa ja näytteilleasettajia kannattaa tutkia vähän etukäteen, jotta näkee mikä itseään kiinnostaa, sillä ohjelmaa on taas todella runsaasti. Mä olen menossa messuille ensin perjantaina vain Lunan kanssa ja toivon, että se antaa mun rauhassa vähän shoppailla. Mukaan tulee mun kaveri, jolla on myös Alexan ikäinen lapsi, mutta nää touhottajat pääsevät ensin mun äitin hoiviin ja liittyvät seuraan sitten jossain vaiheessa, kun äiti niiden kanssa pääsee tulemaan, heh. Lauantaina ajateliin mennä vielä uudestaan enemmän lasten ehdoilla ja tutkimaan kaikkia leikkipaikkoja. 

Joten tässä vinkkejä paikoista, joissa me ainakin aiotaan käydä:


VANHEMMILLE

Lastenvaateshoppailua

Messut on oiva paikka täyttää lasten vaatekaappeja, sillä siellä on taas laaja kattaus lastenvaatemerkkejä edustettuna. On ihana päästä hypistelemään kevään uutuuksia livenä ja näkemään miltä ne todella näyttävät. Itseäni kiinnostaa mm. Kaiko, Mainio, Lumoan sekä uusi merkki Laurou. Lisäksi aion käydä katsomassa mitä Bebeliinillä sekä ensi kertaa messuilla olevalla Mini Aisling:in osastolla on. Ensi kertaa messuilla on myös Minna Parikka, joka tuo messille ihania lastenkenkiä esittäin hyvällä alella! 


Lastentarvikkeita

Luna on nyt 5kk ja pian olisi aika valmistautua kiinteiden aloitukseen. Sitä varten tarvitaan ehkä jotain tarvikkeita, joita ajattelin katsoa ainakin Ipanaiselta. Etsinnässä on myös uudet kerhotossut Alexalle, sillä entiset hajosivat. Ne voisi löytyä ehkä For minis and mommies -osastolta. Heidän osastolleen on tulossa myös erittäin mielenkiintoinen uutuus eli luonnonmukainen Nukukuu-muovailuvaha, joka näyttää kuvissa niin kauniilta, että sitä on pakko käydä katsomassa! 


Lastenvaatenäytös

Tänäkin vuonna haluaisin katsoa messujen lastenvaatenäytöksen, sillä on kiva nähdä uutuuksia lasten päällä. Tämä vuonna näytöksessä on mukana YO ZEN, Metsola, Arksie, Verson Puoti, Melli EcoDesign, HUPI, Starline Dancewear, Papu, MiiZukka, Rockseri (R-collection), ILOinen KettuLiini, Bobo Company/Hicca, Lumoan, Kiddow, Kaiko ja Gugguu. 
LAPSILLE

Messuilla on ohjelmaa kaikenikäisille lapsille vauvoista teineihin, mutta mä keräsin nyt tärppejä, jotka voisivat kiinnostaa meidän 3-vuotiasta.

Meidän pitää ainakin käydä katsomassa Satuhahmot Vekara-lavalla, sillä siellä on varmasti monta tuttua tyyppiä, joille vilkutella. Lisäksi pitää käydä Pajulahden peuhualueella ja Voimistelualueella.  Viime vuonna Alexa tykkäsi myös kovasti Jamkids-muskarista, niin sinne pitää mennä varmaan uudestaan. Nyt onkin jo kivempi mennä Alexan kanssa erilaisiin leikkipaikkoihin, kun sillä alkaa vähän jo olla enemmän ymmärrystä ja järkeä päässä, eikä tarvitse ehkä ihan samalla lailla koko aikaa enää pelätä, että se häviää johonkin.

Alexalla on myös vähän omaa rahaa, jota se on säästänyt messuja varten ja saa ostaa sillä mitä haluaa. Viimeksi tehtiin mm. kivoja pelilöytöjä, joten eiköhän tälläkin kertaa löydy jotain hauskaa!

Kuvat Messukeskuksen Mediapankista

Joten hauskoja messuja kaikille, jotka sinne suuntaava! Itse odotan jo kovasti hauskaa aikaa lasten kanssa, ihanan kaverin näkemistä pitkästä aikaa ja tietysti vähän shoppailua! Tulkaa moikkaamaan, jos satutetta vastaan! 

P.S. Ota seurantaan myös blogin Facebook (joka vielä edelleenkin löytyy nimellä Eat Hoop Love, kun Facebook ei ole antanut lupaa vaihtaa sitä...) sekä Instagram (@ferdanifamily)!

Ei kommentteja