Sisällön tarjoaa Blogger.

Pääsiäisyllätys ilman suklaaövereitä

Pääsiäisyllätys ilman suklaaövereitä

Ajattelin tulla jakamaan pikaisen pääsiäisvinkin huomista varten niille vanhemmille, jotka eivät halua lapsiensa vielä syövän ainakaan kovin paljoa suklaata. Mäkin olen kyllä alkanut jo lepsumaan Alexan kanssa ja hän on saanut syödä jo jos jonkinlaista herkkua, mutta karkkia tai suklaata ihan suklaana hän ei ole vielä syönyt. Muutaman kerran Alexa on saanut raakasuklaata ja se olisikin oikein kiva pääsiäiseksikin, mutta enpä ole nähnyt missään raakasuklaamunia. Ja kun pääsiäisessä ne munat olisivat juuri se juttu...

Suklaamuniin liittyviä pääsiäisperinteitä on monenlaisia. Toisilla pääsiäispupu tuo munia, toisilla niitä etsitään piiloista jne. Meillä on ollut aina pääsiäiskukko, joka on aamulla muninut suklaamunan tyynyn alle ja tätä perinnettä haluaisin jatkaa omien lastenkin kanssa. Niinpä ostin Tigerista pahviset munat, joihin ajattelin laittaa sisään yllätykset. Tai nyt vielä vaan Alexalle, mutta ehkä ensi vuonna jotain Lunallekin, niin ostin kaksi. 

Pääsiäisyllätys ilman suklaaövereitä

Pääsiäisyllätys ilman suklaaövereitä

Alexan munaan laitoin raaka-pallon ja tuollaisia Nom Nom -nameja, jotka on tehty vain hedelmästä. Ja hurjana pistin sinne nyt yhden ihan oikean Kinderinkin! Alexa on saanut pari kertaa isiltä pääsiäismunan yllätyksen, kun Rio on itse syönyt siitä suklaan, joten hän kyllä tietää suklaamunien idean. Ja se lelu siellä taitaakin eniten kiinnostaa. Meillä on pari suklaamunaa meille aikuisillekin, niin Alexa saa sitten yllätykset niistäkin. 

Ja tätä itsetäytettävän munan ideaahan voi käyttää jo aivan pienillekin! 

Tässä muutamia esimerkkejä, mitä munaan voisi lapsen iän huomioiden laittaa:

*maissinaksuja

*vauvojen kekseja

*smoothiepussi

*hedelmäpatukoita

*rusinoita ja pähkinöitä

*tarroja

*pääsiäismunien tms. pikkuleluja

Pääsiäisyllätys ilman suklaaövereitä

Varsinkin ihan pienille pääsiäisen viettäjille on varmasti hauskaa saada yllätys, vaikkei mitään suklaata vielä osaa odottaakaan. Tai jos isomman sisarukset saavat pääsiäismunia, voi pienemmälle täyttää munaan oman yllätyksen. 

Mukavaa pääsiäisen aikaa! Mekin vihdoin tervehdyttiin nauttimaan ihanasta kevätilmasta!


P.S. Ota seurantaan myös blogin Facebook (joka vielä edelleenkin löytyy nimellä Eat Hoop Love, kun Facebook ei ole antanut lupaa vaihtaa sitä...) sekä Instagram (@ferdanifamily)!

2 kommenttia

  1. Ihana idea, ja mahtavaa huomioida myös ne perheen pienimmät, joita ei vielä halua tutustuttaa suklaan saloihin :) Aurinkoista pääsiäistä perheellenne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti sullakin oli mukava pääsiäinen! :)

      Poista