Sisällön tarjoaa Blogger.

Blogin uusi nimi!

Ferdani Family

Mä olen jo pitkään halunnut vaihtaa blogin nimeä. Tykkäsin aluksi pitkään Eat Hoop Love:sta, sillä se sopi hyvin matkablogille, jollaisena olen aloittanut ja kuvasti oman tien etsimistä sisältäen samalla ihanat asiat: ruoan, sirkuksen ja rakkauden. 

Elämä kuitenkin vei eteenpäin, omaa tietä ei tarvinnut enää niin kovin etsiä ja elämäkin asettui melko pysyvästi Suomeen ja tuli perhe. Nimestä "hoop" on tarkoittanut hula hoopseja eli vanteiden pyöritystä, jota tein vuosikausia sirkuksessa päälajinani. Vanteita en varmasti koskaan kokonaan unohda, mutta niiden kanssa on ollut menossa pieni kyllästymisvaihe (joita on ollut ennenkin, olenhan tehnyt niitä yli 20 vuotta!). Hoop on ollut myös sana, jota monien on ollut vaikea ymmärtää ja sitä kuullaan/luetaan välillä väärin poop:ista lähtien, heh. 

Joten vanhan nimen on nyt aika jäädä! Olen miettinyt uutta nimeä itse asiassa jo pitkään, mutta mitään järkevää ei ole tullut mieleen. Halusin suomenkielisen nimen, sillä kirjoitanhan blogiakin suomeksi, mutta mikään ideoista ei kuulostanut juuri oikealta. Harkitsin myös vain oman nimeni antamista, mutta se tuntui vähän tylsältä varsinkin nyt kun se taitaa olla trendikästä ja monet blogit on nimetty niin. Niinpä blogin uudeksi nimeksi tuli Ferdani Family. Sukunimi, perhe-elämä lisällä! Eikä tässä nyt haittaa tuo englanninkielisyyskään ja puhutaanhan meillä kuitenkin kotonakin englantia...

Tein samalla vähän muutoksia blogin ulkoasuun. Voi tosin olla, että vähän vielä säädän värejä, sillä ne jostain syystä näyttävät ihan erilaisilta koneella ja mobiilissa... 

Joten tervetuloa seuraamaan Ferdani Familya! Jutut jatkuu varmaankin melko samanlaisina, mutta ehkäpä uudesta nimestä tulee myös uutta kirjoitusinspiraatiota!

Myös blogin osoite on nyt muuttunut, joten jos olet tallentanut sen kirjanmerkkeihin tms. ota tästä ylös uusi osoite:


Kivaa uutta viikkoa!


P.S. Vaihdan pian myös some-kanavien nimet... 

Ei kommentteja