Sisällön tarjoaa Blogger.

Rv 32: kodinrakennusviettiä ja shoppailua


Rv 32

Moikka! Ajattelin kirjoitella pitkästä aikaa vähän raskauskuulumisia. Tällä hetkellä mennään rv 32+4 ja laskettuun aikaan on siis alle kaksi kuukautta. En ole oikein viime päivinä kerennyt kirjoittamaan blogia tai somettamaan, sillä olen vaan siivonnut, järjestellyt ja tehnyt vauvanvaate- ja tarvikehankintoja! Eli tämä kiteyttääkin aika hyvin tämän hetkisen fiiliksen: kauhea nesting/ kodinrakennusvietti on menossa ja haluaisin puunata koko kodin ja ostaa kaiken tarvittavan valmiiksi ennen vauvan tuloa, haha... Samanlaista oli Pikku Myynkin kanssa loppuraskaudessa ja vaikka nyt tiedänkin paremmin, ettei vauva tarvitse heti kaikkea mahdollista leikkimatosta vaunuleluihin, niin silti haluaisin kaiken valmiiksi ajoissa. Kai tää on jotain henkistä valmistaumista, että saa puuhastella koko ajan jotain eikä vain odottaa pyöritellen peukaloita. 

Olo on siis pääasiassa aika energinen, vaikkakin nyt maha alkaa jo vähän painaa eikä enää koko päivän liikkeelläoloa meinaa oikein jaksaa. Onneksi Pikku Myyn päiväunien aikaan saan yleensä itsekin levätä (tai selata FB-kirppiksiä, hehe...). Olossa muutenkin alkaa jo tuntemaan, että loppua kohden mennään, vaikka yleisesti onkin vielä ihan hyvä vointi ja öisinkin pystyy vielä nukkumaan ihan hyvin. Mä pärjäsin pitkälle ilman lisärautaa, mutta viime neuvolassa hemoglobiini oli vähän laskenut ja aloitin käyttämään suihkutettavaa rautavalmistetta, jonka ostin Ruohonjuuresta. En tiedä kuinka nopeasti tuollaiset alkaa vaikuttamaan, mutta tuon pitäisi ainakin imeytyä hyvin ja nyt jo tuntuukin, ettei olis ehkä ihan niin väsynyt. Huomenna on taas neuvola, joten saa nähdä onko mitään vaikutusta hemoglobiiniin vielä ollut. 

Rv 32

Mä olin myynyt aika paljon vauvantarvikkeita pois Myyn jäljiltä ja nyt olen sitten haalinut niitä uudestaan. Voisin tehdä tarvikkeista vielä oman postauksen, kunhan kaikki on ostettu. On ihanaa, kun tällä toisella kerralla tietää vähän peremmin mitä sitä oikeasti tarvitsee ja mitkä ovat turhakkeita. Vaikka on mulle tullut sellaisiakin ajatuksia, että pitäisiköhän nyt kokeilla esim. unipesää, jota Myyllä ei ollut ja olisikohan kantotakille kuitenkin käyttöä... Ja varsinkin vaatteissa mulla on nyt vähän sellainen mielentila, että kun tämä on erittäin suurella todennäköisyydellä meidän viimeinen vauva, niin annan itselleni luvan ostella melkein mitä vain (budjettiin sopivia) pieniä ihanuuksia mieleni tekee! Ja nehän saa sitten myytyä taas eteenpäin pieniksi jäätyään. 

Rv 32

Myyn kanssa jutellaan aika paljon vauvasta ja se on myös alkanut aivan itsestään hoitamaan nukkevauvaansa päivittäin. Ainakin vielä se tuntuu olevan pikkusiskosta kovin innoissaan, mutta saa nähdä mitä sitten käy kun vauva on tosissaan täällä. 

Rv 32

Onko muille raskaana oleville tullut loppuvaiheessa kauheeta vimmaa siivota ja saada kaikkea vauvalle valmiiksi ajoissa? Vai oletteko pystyneet vain lepäilemään ja ottamaan rennosti? 


P.S. Ota seurantaan myös Eat Hoop Loven Facebook sekä Instagram (@eathooplove)! Instassa on muuten menossa juuri arvonta Breden Kids -pipoista!

Ei kommentteja