Sisällön tarjoaa Blogger.

Joskus löytyy asioita, jotka on vaan aivan pakko saada...

circus dress
Mä oon aina ollut vaateostoksilla vähän sitä mieltä, että jos vastaan tulee jotain aivan erityisen ihanaa, kannattaa se ostaa (ellei nyt ole aivan yli budjetin), sillä silloin vaatteelle tulee luultavasti myös paljon käyttöä. Oon jo aiemmin maininnut Lindexissä tällähetkellä myynnissä olevasta sirkusmallistosta, johon oon aivan hullaantunut. Pikku Myylle onkin jo baby-puolelta ostettu kahdet housut, body ja paita, mutta jostain syystä mä eksyin kerran sinne vähän isompienkin lasten osastolle..

Ja sielläkin oli ihania sirkusvaatteita! Varsinkin silmiin osui tämä aivan superihana sirkustaitelijan mekko, jota en meinannut malttaa päästää käsistäni, kun sen ensimmäisen kerran näin. Pienin koko mekossa oli 92cm ja koitin siinä järkeillä itselleni, ettei Myylle tarvitsisi vaatteita kuitenkaan niin pitkälle ostaa varastoon. Niinpä mekko jäi kauppaan ja päätin, että katselen vielä myöhemmin, jos se sattuisi myöhemmin tulemaan alennusmyyntiin tai tulisi joskus kirppiksellä vastaan.

Mutta... Eilen käytiin mun äitin kanssa kaupungilla ja näytin sillekin tätä mekkoa. Äiti oli ymmärrettävästi siihen aivan yhtä ihastunut kuin mäkin ja päättikin ostaa sen Myylle! Ja tää olikin hyvä päätös, sillä ainakin tuossa keskustan liikkeessä oli esillä enää kolme mekkoa ja pienintä kokoa vain yksi. Ei niitä siis välttämättä aleihin koskaan riittäiskään... Ja raaskisikohan kukaan laittaa tuollaista ihanuutta edes koskaan kirppikselle...? Onneksi on siis tuommoisia mummeja, jotka ymmärtää, ettei kaiken tarvitse aina olla vaan niin käytännöllistä ja joskus pelkkä ihanuus riittää!

Lindex circus dress
 Mekossa on ihan ylisöpöt tatuointi-hihat, joissa on toisessa Mom- ja toisessa Dad-tatskat!

sirkusmekko Lindex

Lindex baby circus

sirkusvauva
Siellä se tuleva sirkusprinsessa jo odottelee mekkoa...

Joten eikö nyt ole ihan sallittua, että sirkustaiteiljan tyttärelle ostetaan tuommoinen mekko, vaikka sen käyttöönottoa saakin odottaa ainakin vuoden? Hehe... Ja mä ajattelin laittaa sen Myyn huoneen seinälle roikkumaan koristeeksi odotusajaksi, niin voidaan ihastella sitä sieltä jo nyt. 

P.S. Tuossa Lindexin sirkusmallistossa on muuten vastaavilla tatuointihihoilla oleva voimamiespaita, smokkipaita sekä silinterihattu! Niin söpöjä kaikki!

2 kommenttia

  1. Onpa suloinen mekko! Pitääpä mennä katsomaan löytyisikö meillekin jotain 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kantsii käydä, siellä on kaikkea ihanaa! :)

      Poista