Sisällön tarjoaa Blogger.

Syyslomatreffeillä Valokarnevaaleilla


Me käytiin tänään perinteisillä syyslomatreffeillä Linnanmäen Valokarnevaaleilla. Ilma oli kiva, eikä liian kylmä ja puistossa oli paljon porukkaa, muttei liikaa. Ei ostettu rannekkeita, mutta pelkkä valojen ihastelu ja fiilistely oli oikein kivaa.


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jotain ainutlaatuista kuitenkin tapahtui, sillä kun heitin vaan, että mennäänkö Panoraama -näköalatorniin, sanoikin Rio yllättäen joo! Ihmeellistä tästä tekee sen, että Riolla on aika paha korkeanpaikankammo eikä se oo ennen suostunut tulemaan lähellekään Panoraamaa, vaikka ollaankin sitä monta kertaa katseltu. Jonossa, kun oli melkein meidän vuoro, meinas Rio jo lähteä pois, mutta sain kuitenkin sen pysymään siinä ja sisälle päästyä olikin jo liian myöhäistä perua. Aika kauhusta kankeena se raukka istui koko matkan ja puristi mua kädestä (en saanut edes kuvia otettua, kun pari kämästä puhelimella yhdellä kädellä). Yritin rennosti vaan jutella ja osoitella maamerkkejä maisemasta, mutta ei ajelu tainnut Riolle kovin nautinnollinen olla. Oon kuitenkin tosi ylpee siitä, että se tuli, sillä näin pikkuhiljaa noista peloista voi ehkä vielä päästä eroon. Ja taisi Rio itsekin olla aika ylpeä, että pystyi siihen, vaikka tulikin laitteesta alas jalat tutisten.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Riolla on selvästi joku peliaddiktio, sillä Lintsilläkin se aina haluais pelata jotakin. Ja yleensä se  on Derby -hevospeli. Mun mielestä se on vähän rahan tuhlausta, kun palkinnotkaan ei yleensä oo mitään kiinnostavia, vaan jotain rupusia pehmoleluja, mutta siellä se kävi laukkaamaassa kuitenkin taas tälläkin kertaa. Eikä tullut edes voittoa... Joka ei kyllä mua haitannut, sillä oon jo kerran saanut samasta pelistä lahjaksi pehmolelun, jota en nyt tietenkään kehtaa heittää ikinä pois.

SAMSUNG CSC

'SAM_1339

Välillä lämmiteltiin kuumilla juomilla ja mun suosikkihuvipuistoherkulla eli vohveleilla. Tällä setillä oli muuten ihan hyvä tarjous, sillä kaksi kuumaa juomaa ja kaksi vohvelia sai kympillä!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAM_1367

Lopulta tuli niin kylmä, että piti lähtä viettämään loppuiltaa vähän perinteisemmin eli lämpimällä kotisohvalla. Oli kuitenkin tosi kivaa ja suosittelenkin pääkaupunkiseutulaisia tai täällä vieraileviä pyörähtämään Lintsillä nauttimassa vielä kauden viimeisistä päivistä ja syystunnelmasta. Lintsi on vielä siis tämän viikon auki ja joka ilta estraadilla on myös vaihtuvia esiintyjiä. Viimeisenä päivänä sunnuntaina 18.10.2015 kausi huipentuu vielä ilotulitukseen. Pitää katsoa, jos vaikka pyörähtäis sunnuntaina siellä vielä uudestaankin...

Nautinollisia syyspäiviä! Nauttikaa lomasta, jos sellaista on!

Ei kommentteja