Sisällön tarjoaa Blogger.

Uusi koti!

 

Uusi koti

Moikka! Mä päätin kaivaa tietokoneen naftaliinista ja tulla vähän kertomaan miten menee ja miksei ole blogin puolella vähään aikaan mitään kuulunut! 


Meillä on ollut aika hektinen alkuvuosi, sillä ollaan muutettu! Ollaan asuttu siis vuokralla Helsingin kaupungilla ja koska vuokra oli edellisessä asunnossa niin halpa ja sijainti ihan kiva, niin ei haluttu vaihtaa muualle, vaikka asunto alkoi olla jo aika huonossa kunnossa. Kaupungilla on kuitenkin paljon uusia ja kivojakin asuntoja, joten jäätiin odottelemaan josko saataisiin jossain vaiheessa vaihto johonkin parempaan. Neljä vuotta siinä sitten odoteltiinkin, mutta nyt yllättäen saatiin vaihtotarjous! 


Meidän uusi koti on Alppikylässä, vuonna 2011 rakennetussa kerrostalossa. Kuntoluokka on jotain aivan muuta kuin edellinen kämppä ja tämä asunto on aivan luksuskoti edelliseen verrattuna! 


Vaihtotarjous tuli aika yllättäen, joten pakattiin tammikuun lopussa nopeasti kamat kasaan ja helmikuun alussa päästiin jo muuttamaan. Helmikuu sitten menikin tavaroita purkaessa, joka ei aivan hetkessä tapahtunut, kun mukana on aina kaksi pientä apuria ja samalla pitää kuitenkin arkea pyörittää ja töissäkin käydä. Nyt alkaa tavarat olemaan aika hyvin paikoillaan, vaikka jotain pientä säätämistä mattojen, lamppujen tms. juttujen kanssa melkein joka huoneessa vielä onkin. Niin ja ollaan muuten eletty nyt reilu kuukausi ilman sohvaa! :D Vanha sohva myytiin ja ei olla vielä osattu päättää minkälainen uusi haluttaisiin... Mutta tämäkään ei haittaa, sillä oon vaan niin onnellinen, että päästiin uuteen kotiin ja kestän kyllä pientä keskeneräisyyttä ja sitä, että sisustus tässä pikku hiljaa valmistuu. 


Meidän uusi koti on neliö, joten tytöt tulee samaan jossain vaiheessa oman huoneet. Toistaiseksi kyllä pidetään vielä toinen huone leikkihuoneena ja toinen makuuhuoneena, joka on toiminut tosi kivasti. Lisäksi meillä on avokeittiö, iso olohuone, parveke ja kaksi vessaa. Ensimmäisinä päivinä kylpyhuoneessa mulla oli sellainen olo, että olisin hotellissa! Ei se mitenkään erityisen hieno vessa ole, mutta entiseen verrattuna ero vaan oli niin suuri ja silloin oikeastaan vasta hereäsi siihen kuinka mörskä entinen asunto olikaan. 


Lastenhuone

lastenhuoneen sisustus

lastenhuoneen sisustus

Ollaan siis viihdytty uudessa kodissa erittäin hyvin! Riolla on nyt lyhyt työmatka, mutta mulla matka tietysti piteni. Välillä on vähän ollut ikävä metroa, joka kulki niin usein, ettei aikatauluja tarvinnut katsella, mutta toisaalta nyt meiltä menee bussi melkein oven vierestä ja sama keskustaan menevä bussi pysähtyy lähes mun äidin oven vieressä, joka säästää kävelymatkoja ja helpottaa kovasti, kun tytöt menee sinne hoitoon. 


Tytötkin ovat sopeutuneet uuteen kotiin todella hyvin eikä ikävää vanhaan ole ollut ollenkaan. Aluksi vaan oli hauska seurata Lunaa, kun eihän se reppana ymmärtänyt ollenkaan, että oltiin muutettu. Ensimmäisinä päivinä ulos lähdettäessä se aina luuli, että lähdetään nyt omaa kotiin. Ja tavaroita purkaessa se aina huudahteli, että meillä on kotona samanlainen! :D Hassu pieni. 


Tytöt pääsi viime viikolla aloittamaan läheisessä leikkipuiston kerhossa, joka on pari kertaa viikossa. Se on tosi huippu juttu, sillä olihan tämä Alexan arkeen aika suuri muutos, kun aiemmin hänellä oli metsäkerho neljä kertaa viikossa ja nyt ei enää mitään. Lunakin oli aivan innoissaan kerhosta ja jäi heti sinne hyvillä mielin, vaikka paikka ja työntekijät eivät olleet meille entuudestaan tuttuja. Ja itsellekin kerho toi nyt edes muutaman tunnin omaa aikaa viikossa, sillä olen nykyään käytännössä lähes koko ajan tyttöjen kanssa (ellen ole töissä), kun Rio on tehnyt tässä jonkin aikaa todella paljon töitä. 


makuuhuone

uusi koti

Niinpä mulla on nyt vähän enemmän aikaa käyttää blogiinkin, joka on jäänyt aika Instagramin varjoon, jonne tulee päivitettyä jotain lähes päivittäin. Eli tervetuloa seuraamaan sinnekin! 


Ihanaa keväänodotusta teille! Täällä ainakin jo odotellaan, että lumet sulaisi...


P.S. Meidän reaaliaikaista elämää pääsee seuraamaan Instagramissa @ferdanifamily ja seurantaan kannattaa ottaa myös Facebook (Ferdani Family), jonne ilmoitan aina uudesta postauksesta.

Ei kommentteja