Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesää ja kuulumisia!


Moikka! 

Täällä ollaan elossa, vaikkei ole vähään aikaan blogin puolella mitään kuulunutkaan! Tuli vähän suunnittelematta pidettyä melko pitkää kesälomaa blogista (itse asiassa varmasti mun pisin tauko koko bloggaamisen aloittamisen jälkeen!) ja ajattelin nyt rikkoa hiljaisuuden tällaisella kevyellä kuulumispostauksella meidän kesästä. Kuten ainakin muut bloggaajat tietää, mitä pidemmän tauon pitää, sen vaikeampi on taas alkaa kirjoittamaan, sillä tuntuu, että pitäisi olla jotain super mahtavaa asiaa, kun taas palaa, heh... 

Kesä meni nopeasti, kuten aina. Tai eihän se vielä ole ohi, kun onhan elokuukin kesää, mutta onhan tässä jo melko vahvasti arkeen paluun tunnelma ja vähän syksyisiä fiiliksiäkin. Me ei käyty kesän aikana missään pidemmällä reissussa, vaan ollaan oltu lähinnä vain kotosalla. Riolla oli vain viikko lomaa ja silloin käytiin Tukholman risteilyllä, joka oli kyllä kesän kohokohta. Alexa on puhunut risteilylle menosta ja Ville Vikingistä suunnilleen viime kesän risteilystä asti ja se oli aivan täpinöissään kun pääsi laivalle vihdoin uudestaan. Ja olihan meilläkin hauskaa! Kummasti sitä risteilylläkin pääsee lomatunnelmaan, vaikkei sen kauemmaksi menekään. Mun äiti oli matkassa mukana ja me päästiin jopa ekana iltana laivalla viettämään vähän aikaa Rion kanssa kahdestaankin, joka olikin tapahtunut viimeksi synnytyssalissa. Tukholmassa oli ihanaa ja ainut huono puoli oli, että aika meni siellä liian nopeasti, niin kuin risteilyllä aina tuppaa käymään. Mutta reissu oli siis oikein onnistunut ja toi vähän lomatunnelmaa meillekin! Muuten kesä on mennyt lähinnä meidän lähileikkipuistossa auringosta ja lasten puistoruokailusta nauttien. Lisäksi ollaan käyty perus Suomenlinnassa, Lintsillä, maauimalassa, rannalla jne. kun Riolla on ollut vapaapäiviä. 

Yleensä kesällä on tullut tehtyä kaikenlaisia pieniä kesäreissuja kavereiden luokse muihin kaupunkeihin, mutta tänä kesänä ei käyty missään... Se vähän harmittaa, mutta tuntui vain jotenkin ylivoimaiselta lähteä yksin lasten kanssa minnekään pidemmälle. Luna nukkuu edelleen aivan surkeita päiväunia. Se herää aina kuuden maissa ja perusrytmillä päikkärit on kaksi puolen tunnin pätkää, joista toiset on heti aamusella ja toiset myöhemmin iltapäivästä. Välillä on myös päiviä kun se nukkuu vain ne aamun unet ja valvoo sitten koko päivän. Nukkumaan molemmat käyvät seitsemältä, joka on mun kannalta kiva, että saan edes illalla hetken olla rauhassa. 

Päivät on siis hyvin intensiivisiä näiden kahden kanssa ja kun vihdoin lapset saa nukkumaan, ei itsekään jaksa paljon muuta kuin rojahtaa sohvalle. Pitkään ajattelin noina hetkinä, että nyt "pitäis" sitten kirjoittaa blogia, mutta oikeastaan se ei huvittanut... Ne iltahetket oli sitä mun kesälomaa, jolloin mun ei ollut pakko tehdä mitään ja niinpä ajattelin pitää vähän lomaa blogistakin.

Ja itse asiassa tässä tauon aikana aloin ensimmäistä kertaa tosissani miettimään pitäisikö lopettaa jo koko bloggaaminen. Tykkään kovasti kirjoittaa tätä, mutta viehän se myös paljon aikaa... Viime aikoina olen laittanut aikani ja panostukseni enemmän Instagramiin, josta tykkään kovasti. Se on kiva, kun sielläkin voi jakaa "minipostauksia", mutta sen tekeminen on paljon nopeampaa. Itsekin tulee nykyään enemmän selattua Instagramia kuin luettua muiden blogipostauksia. Mutta kuitenkin tässä tauon aikana mulle tuli vähän väliä uusia postausideoita mieleen, joista haluaisin kirjoittaa laajemminkin kuin vain Insta-kuvan verran. Luulen myös, että mulla taitaa olla jonkin verran eri lukijakunta blogissa kuin Instagramissa. Jos nyt enää kukaan siis lukee tätä blogia, hah...

Instagramissa tykkään erityisesti siitä, että kommentointi ja keskustelu on niin paljon helpompaa ja nopeampaa kuin blogeissa. Olen itsekin todella huono kommentoimaan blogitekstejä ja varsinkin, jos siinä joutuu näkemään yhtään vaivaa kuten kirjoittamaan s-postiositteen tms. saatan jättää kommentoimatta, vaikka olisi jo joku ajatus aiheesta mielessä. Ja sitten jos jaksaa kirjoittaa kommentin, pitäisi joskus vielä muistaa käydä katsomassa onko siihen ehkä vastattu, kun niistä ei tule mitään ilmoituksia. Huh! 

Mutta ajttelin nyt kuitenkin joka tapauksessa jatkaa vielä blogin parissa. Kentis siksi, että syksyisin mulle tulee aina reippauden puuska, mutta käytetään nyt sitä vaikka hyväksi! 


Toivottavasti muillakin on ollut kiva kesä! 

P.S. Muuten yksi bloggaamiseenkin vaikuttava asia on, että mulla on uusi kamera! Olympus Pen E -pl9 ja olen aivan rakastunut siihen! Jee, jee!

5 kommenttia

 1. Kiva lukea teidän kuulumisia! Ja hauskaa lukea, ettei muillakaan välttämättä aina niin ihmeitä kesän aikana tapahdu. Meillä miehellä ei ollut lomaa kesällä ja vaikka on vain yksi lapsi, hän on nukkunut niin surkeasti (vaikka onkin jo 2-vuotias) etten vaan oo yksin jaksanut reissata..

  Reipasta syksyä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun oot lukemassa! :) Ja joo, aina ei tarvitse jaksaa mennä ja tehdä kaikkea ihmeellistä. Varmasti tulee taas kesiä, kun reissataan enemmän!

   Kivaa syksyä sullekin!

   Poista
 2. Valokuvat näyttävät tosi upeilta. Mukavaa kesän viimeisiä lämpöisiä päiviä teille!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia sinulla!

  Tuosta tekstistä odotin (en tiedä miksi) jotain jännempää loppuratkaisua sille miksi lopetit metodin käytön. Esim sen, että metodi olisi muka aiheuttanut jotain vakavia sivuvaikutuksia. Ehkäpä alkuteksti vei siihen mielikuvaan. �� Mutta syy lopetukseen olikin ihan yksinkertainen.

  Mukavaa alkanutta syksyä! ����

  VastaaPoista