Sisällön tarjoaa Blogger.

Valmiina metsäkerhoon!

Skip hop bambi

Alexa aloitti tänään metsäkerhon! Hänhän oli viime vuonna leikkipuiston kerhossa, joka oli kaksi kertaa viikossa 2,5h kerrallaan ja tykättiin siitä tosi kovasti. Nyt haettiin kuitenkin paikkaa metsäkerhosta, joka on vähän useammin eli neljä kertaa viikossa 3h kerralla. Ja pienen säädön jälkeen onneksi saatiinkin paikka! 

Kerho pidetään siis kokonaan ulkona metsässä, säällä kuin säällä. Aivan mahtavaa! Mä oon itse vähän sellainen, etten jaksaisi niin ulkoilla, jos on huono ilma, vaikkei lasta mikään vesisade haittaakaan. Joten kuinka upeaa, että nyt joku muu ulkoiluttaa häntä, hän saa seuraa ikätovereista ja vielä oltua metsessä luonnon keskellä, jossa ei muuten mitenkään ihan päivittäin käytäisi. 

vamiina kerhoon

Samalla Luna saa vähän kahdenkeskistä aikaa mun tai Rion kanssa tai jos niin hyvin käy, että hän nukkuisi hetken juuri sopivasti samaan aikaan (kuten nyt!), saisin itse tehtyä jotain omaa ihan rauhassa. 

Me valmistauduttiin kerhoon hankkimalla vähän varusteita. Alexalla on kerhoreppuna joululahjaksi saatu Skip Hopin bambi ja juomapullona ihana Liewoodin metallipullo, joka pitää juoman 24h kylmänä (tai 12h kuumana). Lisäksi ostettiin nyt söpö Liewoodin silikoninen eväsrasia, jossa on lokeroita erilaisille eväille. Repusta löytyy myös istuinalusta.

Liewood eväsrasia

Liewood eväsrasia

Liewood eväsrasia

Metsässä oloon pitää varustautua tietysti myös vaattein ja Alexalle on juuri hommattu verkkapuku, kuorihaalari, ja sadeasu. Sitten löytyy tietysti lenkkarit ja kumpparit. Sopivat vk-kengät ovat vielä hankintalistalla sekä ehkä myöhemmäksi vielä fleecevuorellinen sadepuku, joka koettiin hyvin toimivaksi viime vuonna. Pipo-asiat on vielä myös vähän vaiheessa, mutta onneksi niitä ei ihan vielä ole tarvinnutkaan. 

valmiina kerhoon

valmiina kerhoon

Saatettiin Alexa Rion kanssa yhdessä kerhon ensimmäiseen päivään tänään ja oli ilo nähdä kuinka reippaasti hän heti jäi sinne, vaikka ohjaajat eivät olleet tuttuja eikä suurin osa lapsistakaan. 

Toivotaan, että päivä menee hienosti loppuun asti!

Nää kerhot on kyllä aivan uskomaton palvelu kaupungilta, sillä ainakin itselle jo tuo parin päivän kerho oli aivan pelastus arkeen. Lisäksi Alexa ainakin jo kaipaa oman ikäistänsä seuraa ja ryhmässä toimimista. Ja tämä kaikki vieläpä ilmaiseksi!

Onko muilla pieniä kerholaisia? Millaisissa kerhoissa he käyvät?


P.S. Miten voi olla mahdollista, että Luna nukkui koko tämän kerhoajan!?

P.S. Ota seurantaan myös blogin Facebook (joka vielä edelleenkin löytyy nimellä Eat Hoop Love, kun Facebook ei anna lupaa vaihtaa sitä...) sekä Instagram (@ferdanifamily)!

Ei kommentteja