Sisällön tarjoaa Blogger.

Meiltä vaatteita Ipanaisella myynnissä!

Kaupallinen yhteistyö: Ipanaisen kirpputori
Meiltä vaatteita Ipanaisella myynnissä!

Multa aina välillä kysellään missä myyn meidän tyttöjen pieniä vaatteita. No nyt olis taas mahdollisuus niitä ostaa, sillä vein nimittäin juuri jättikassillisen sekä Lunan, että Alexan pieniä vaatteita Ipanaisen kirppikselle!

Ipanainen on ollut mun lempikirppis ja -lastentarvikeliike jo Alexan raskausajasta asti ja siellä on helppo asioida niin kirppisasiakkaan kuin -myyjänkin näkökulmasta. Myynti tapahtuu täydenpalvelun pakettina, jolloin vain varataan sopiva myyntijakso, pakataan myytävät vaatteet ja muut lastentarvikkeet Ipanaiselta haettuun kassiin ja he hoitavat hinnoitelun ja esillepanon. Ja myyntijakson loputtua voitot maksetaan suoraan tilille. Niin paljon helpompaa kuin vaikka nettikirppiksillä myyminen! 

Ipanaisen hinnat ovat oikein asiakasystävällisiä, sillä niissä ei ole myyjiltä helposti tulevaa kiintymyslisää, mutta hinnoittelijoilla on kuitenkin asiantuntemusta lastenvaatemerkeistä ja kalliimmista tuotteistakin. Kirpparilla vaatteita on helppo katsella, sillä ne on esillä kätevästi koon mukaan ja siellä on aina siistiä. Parhaat löydöt tekee usein heti aamusta, mutta rekkejä täydennetään pitkin päivääkin. Olen itse tehnyt ostajana aivan huippulöytöjä Ipanaiselta, mutta myös saanut yllättävän hyvät myyntituotot myyjänä!

Lisäksi Ipanaiselta löytyy ihania lastentarvikkeita laidasta laitaan ja erityisesti tietämystä ja valikoimaa kantamiseen liittyen. Ipanaiselta löytyy mm. yhden mun tämän hetkisen suosikin, Liewoodin söpöjä tuotteita, Lunalla käytössä olevia EverydayBabyn käteviä ruokailuvälineitä, ihanaa Ailefon ekomuovailuvahaa sekä Neogrun eko-sormivärejä, joita juuri tutkiskelin viimeksi siellä käydessäni. Ja paljon kaikkea muutakin kivaa ja hyödyllistä!

Ipanainen
Muutamia ihania juttuja Ipanaisen puuha ja leikki -osiosta! (kuvat Ipanaisen sivuilta)

Meidän vaatteita tulee myyntiin keskiviikosta 26.5. lähtien. Koot ovat 50-98cm, molempien tyttöjen vanhoja (sillä en jaksa kaikkea Alexalta jäänyttä säilöä Lunalle...). Pääasiassa on siis aika tyttömäistä kamaa myynnissä, mutta varsinkin pienissä koissa on paljon unisex-vaatteitakin. Vein jonkin verran myös vähän syksyisempää ihan pienen vauvan vaatetta kuten neulehaalaria, villapukua jne., joten erityisesti syysvauvaa odottavien kannattaa käydä kurkkaamassa!

Tässä vähän sneak peekia mitä sieltä on mm. tulossa!

Meiltä vaatteita Ipanaisella myynnissä!
Pienissä vaatteissa melko unisex-väritys.

Meiltä vaatteita Ipanaisella myynnissä!
Ihan pienelle monenlaista haalaria.

Meiltä vaatteita Ipanaisella myynnissä!
Monia Lunan pieneksi jääneitä lemppareita, kuten nuo ribbi-bodyt.

Meiltä vaatteita Ipanaisella myynnissä!
Ihania Zaran neulehousuja vähän joka koossa!

Merkkeinä on pääasiassa Lindex, Newbie, Zara, Polarn o Pyret, Name It, Cubus, mutta löytyy myös joitain merkkejä kuten Gugguu, Blaa ja Pono. Mukana on myös ihan kesäkamppeita, uv-vaatetta jne.

Meiltä vaatteita Ipanaisella myynnissä!
Gugguun frillaa.

Meiltä vaatteita Ipanaisella myynnissä!
Vähän samisteluakin!

Meiltä vaatteita Ipanaisella myynnissä!
Kukkamekkoja vielä kesään.

Ja tässä on siis vain murto-osa kaikesta mitä kassissa oli! 

Joten menkäähän tekemään löytöjä! Ipanainen on siis auki koko kesän ja kirppis pyörii koko ajan. Kannattaa mennä käymään myös kauempaa tulevat, jos kesällä retkeilette Helsingissä. Ipanaisessa aivan parasta on paikan henki ja ihana tunnelma ja siellä voi ostosten lomassa syödä vaikka vähän eväitä, vaihtaa vaippaa, leikkiä leikkipaikalla tai istua vain hetkeksi alas. 

Jos myyminen Ipanaisella kiinnostaa, löytyy siitä lisätietoa täältä. Tällä hetkellä on muuten vielä tarjous, että heinäkuuksi kirppisjakson varatessaan saa kaupan päälle 30e ostosrahaa Ipanaiseen!


P.S. Ota seurantaan myös blogin Facebook (joka vielä edelleenkin löytyy nimellä Eat Hoop Love, kun Facebook ei anna lupaa vaihtaa sitä...) sekä Instagram (@ferdanifamily)!

Ei kommentteja