Sisällön tarjoaa Blogger.

Huurteiset 3v. synttärijuhlat ja nimiäiset

Kaupallinen yhteistyö: Decora House

Oh baby palikat

Meillä vietettiin viime viikonloppuna yhdistettyjä Pikku Myyn 3v. synttäreitä sekä vauvan nimiäisiä. Myy on aivan Frozen-fani, joten juhlat pidettiin sillä teemalla. Saatiin juhlatarvikkeita Decora Houselta, josta mä tilasin viime vuonna myös Myyn sirkussynttäreille ihania koristeita. Halusin pitää teemasta huolimatta kohtuullisen tyylikkäät juhlat ja Decora Houselta löytyikin hyvin talvisen huurteiseen teemaan sopivia kauniita koristeita ja juhlatarvikkeita. 

Juhlat pidettiin melko pieninä ja todella rentoina. Oli ihana nähdä kavereita, joita tulee nähtyä melko harvoin ja vaihdettua vähän kuulumisia. Ihan kaikki kutsutut eivät päässeet tulemaan, mutta vieraita oli oikeastaan aika sopiva määrä meidän asuntoon ja kaikkien kanssa kerkesi hyvin juttelemaan. Ja koska mukana oli omien lasten lisäksi pari taaperoa ja pari vauvaa, oli vilskettä ihan riittävästi, heh. Lapset oli sen verran pieniä, etten järjestänyt mitään erityistä ohjelmaa ja lapsille tuntuikin riittävän vain vapaa leikkiminen ja pienet tanssit Let it go:n tahtiin. Kotiin viemisiksi meillä oli Frozen värityskuvia, jotka oli rullattu ja sidottu sinisellä silkkinauhalla, mutta unohdin kokonaan antaa ne!

Huurteiset 3v. synttärijuhlat ja nimiäiset

Myy halusi tietysti olla Elsa ja sille löytyikin aika sattumalta kirppislöytöinä muhkea vaaleansininen tyllihame sekä siihen päälle äidinkin silmää jokseenkin miellyttävä Frozen-mekko (H&M:n joku vanhempi malli). Lisäksi olin tilannut aivan ihanat valkoiset rusetein koristellut polvisukat, mutta neitipä riisuikin ne pois juuri ennen juhlien alkua eikä suostunut niitä enää sen jälkeen pukemaan... Vauva juhli Myyn vanhassa nimiäismekossa, joka on ollut meillä lastenhuoneessa kehyksissä. Lisäksi hänellä oli myöskin kirppikseltä löydetyt FMAM -tossut sekä Valkaman tyllipanta. 

nimiäisasu

perhekuva

Frozen juhlat

Juhlakoristeina meillä oli Myyn ja mun itse askartelemia paperilumihiutaleita sekä Decora Houselta löytyneet numero 3 -ilmapallo, kimalteleva lumihiutaleketju ja roikkuvia silkkipaperi pom pomeja. Tilasin pari uutta sinisen sävyistä pom pomia ja loput olivat meidän viime vuoden juhlista. Pom pomit sopivat kyllä monenlaisiin tilaisuuksiin ja olin iloisesti yllättynyt, kun saatiin vanhatkin vielä käyttöön, sillä näissä ei niin haittaa, vaikka tulisi vähän ruttua tai repeämää, kun ne saa helposti aseteltua piiloon. Decora Houselta löytyi myös suloiset Oh baby -puupalikat, joihin olisi voinut antaa vieraiden kirjoittaa terveisiä vieraskirjan tapaan, mutta eihän me sellaista muistettu... Näistä jää kuitenkin näinkin kiva muisto vauvalle juhlista. Lisäksi oli vähän valoketjuja ja mun äidiltä lainattu lumihiutale-valo. Juhlia edeltävänä päivänä kävin Tigerissa ja sieltä lähti vielä mukaan Happy Birthday -ilmapallot.

Huurteiset 3v. synttärijuhlat ja nimiäiset

Huurteiset 3v. synttärijuhlat ja nimiäiset

Huurteiset 3v. synttärijuhlat ja nimiäiset

Huurteiset 3v. synttärijuhlat ja nimiäiset

Mä en halunnut kolmevuotiaan juhlista överi sokerisia enkä ole edes antanut Myyn vielä syödä kovin paljoa herkkuja. Niinpä meillä oli tarjolla kaksi erilaista raakakakkua GreenStreetiltä, minipizzoja, pop cornia ja juusto- ja hedelmälauta. Lisäksi oli jätskibaari ja juomaksi kookosvettä. Toisessa kakussa oli Elsa -koriste sekä Myylle 3 kynttilää ja toisessa suloisia Oh baby -koristetikkuja. Decora Houselta löytyi myös kultaiset Oh baby -mukit, vaaleansiniset tähtiservetit sekä söpöt jätskikupit ja -lusikat. Vauvalle myös skoolattiin alkoholittomalla kuoharilla nimen julkaisussa. Mutta palataan nimi-asiaan vielä aivan omassa postauksessa...

raakakakku

raakakakku

Huurteiset 3v. synttärijuhlat ja nimiäiset

diy jäätelöbaari

Huurteiset 3v. synttärijuhlat ja nimiäiset

Juhlat oli oikein onnistuneet ja synttärisankari oli kovin mielissään, vaikka olikin alussa aika jännittynyt ja piileskeli mm. verhojen takana. Vauvakin oli rauhallisesti, ensin nukkuen jonkin aikaa mulla kantorepussa ja sitten viihtyen vähän sylistä syliin. 

Kannattaa muuten kurkata Decora Housen sivuja, jos on jonkinlaiset juhlat suunnitteilla! Siellä on valtavasti kaikkia ihania koristeita ja tarvikkeita oli kyseessä sitten lastenjuhlat tai vaikka häät. Ja jos ei juhliin meinaa keksiä esim teemaa, niin tuolta löytää kyllä ideoita. Mutta varoitan vaan, että noille sivuille saattaa jumahtaa hetkeksi jos toiseksikin ja ongelmaksi saattaa iskea valinnan vaikeaus... 

Kiitos vielä vieraille kivoista juhlista, oli ihana nähdä kaikkia! 

P.S. Ota seurantaan myös blogin Facebook (joka vielä edelleenkin löytyy nimellä Eat Hoop Love, kun Facebook ei ole antanut lupaa vaihtaa sitä...) sekä Instagram (@ferdanifamily)!

Ei kommentteja