Sisällön tarjoaa Blogger.

Lasten liikuntavinkki Helsinkiin!

Liikuntamylly

Me käytiin tänään juuri syyskauden startanneissa lasten Liikuntahulinoissa Liikuntamyllyssä ja siellä oli niin kivaa, että ajattelin vinkata asiasta muillekin Itä-Helsinkiläisille (tai miksei vähän kauempaakin tuleville!), jos ette ole tällaisesta vielä tietoisia! 

Liikuntamylly sijaitsee Myllypurossa ja siellä vietetään nyt sunnuntaisin klo 9.00-10.45 Liikuntahulinoita, joissa lapset ja aikuiset pääsevät liikkumaan, hyppimään, temppuilemaan, palloilemaan, juoksemaan ja tekemään muuta hauskaa yhdessä. Hulinat maksavat aikuisille sisäänpääsymaksun verran eli 3,50e ja alle 9-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi. Liikuntamylly on muuten aivan Myllypuron metroaseman vieressä, joten sinne pääsee kätevästi kyllä vähän kauempaakin. 

Lasten liikuntavinkki Helsinkiin!

Liikuntahulinat

Liikuntamylly

Olin ollut Hulinoista tietoinen jo aiemminkin, mutta koska ennen olin aina sunnuntaisin töissä ja Pikku Myy yleensä hoidossa mummilla, päästiin me vasta nyt ensimmäistä kertaa katsomaan millaista siellä oli. Ja voi että, me yllätyttiin positiivisesti! Koko halli oli täynnä tekemistä eri ikäisille lapsille! Oli temppuratoja, airtrack, potkupyöriä, pikkumopoja ihan pienille, patjoja, joilla pomppia, kenttiä, joilla palloilla, kiipeilyseinä ja osa voimistelusalistakin käytössä. Kaikille siis varmasti löytyy mieleistä tekemistä! Ihmisiä oli paljon, mutta koska tilaa ja välineitäkin oli runsaasti, ei mihinkään tarvinut pahemmin jonotella. Me käytiin testaamassa vähän lähestulkoon kaikkea ja Myy oli aivan innoissaan! 

Myyn suosikki taisi olla pehmeä ilmapatja eli airtrack, jossa hän meni monen monta kierrosta. Mäkin kävin hyppimässä muutaman pompun ja tekemässä yhden kuperkeikan, mutta kun tuntui lähinnä siltä, että maha vie mua enkä mä sitä, niin jätin isommat riehumiset jo välistä... Myös köysi ja puomilla tasapainoilu voimistelualueella oli Myylle erityisen mieleistä. 

Liikuntahulinat

Liikntamylly

Liikuntamylly

Järkevien kuvien ottaminen oli vähän vaikeaa, kun meno oli koko ajan niin vauhdikasta ja ihmisiä paljon, mutta tässä nyt on muutamia. Tekemistä oli kuitenkin paaaaaljon muutakin mitä kuvissa ei näy. 

Joten menkäähän hulinoimaan, jos asutte lähistöllä! Meille tää on ainakin aikamoinen sunnuntaiden pelastus ja kiva vaihtoehto tyhjissä puistoissa kykkimiselle viikonloppuaamuna. Myyllä ei ole nyt syksylle mitään harrastusta, kun ei oltu varmoja pääseekö hän vauvan tulon takia käymään säännöllisesti missään, niin tää on hauska joka viikkoinen juttu, missä pääsee kuitenkin liikkumaan. Ja samanlaiset Hulinat näyttävät olevan muuten myös Maunulan Liikuntahallissa. Tosi mahtavaa, että kaupunki tarjoaa tällaista lapsiperheille!

Onko muille Liikuntahulinat tuttu juttu?

Mukavaa sunnuntain jatkoa!


P.S. Ota seurantaan myös Eat Hoop Loven Facebook sekä Instagram (@eathooplove)! 

Ei kommentteja