Sisällön tarjoaa Blogger.

Taaperon kanssa Tukholman risteilyllä

Taaperon kanssa Tukholman risteilyllä

Me käytiin tuossa parisen viikkoa sitten Tukholman risteilyllä. Ei oltukaan pitkään aikaan käyty, sillä edellisellä kerralla mä odotin Pikku Myytä eli tää oli Myyllekin ensimmäinen kerta Ruotsissa. Riolla oli vain viikko lomaa, joten tää oli meidän pikkuinen kesälomamatka ja mukana oli myös mun äiti. 

Me mentiin Viking Linen Gabriellalla ja Myy oli innoissaan jo nähdessään niin ison laivan. Meillä oli hytti, jossa oli parisänky ja kerrossängyt, joten mahduttiin hyvin kaikki sinne. Menomatka meni leppoisasti kannella lähtöä katsellen, laivaa kierrellen sekä burgereita syöden. Käytiin myös tanssimassa Ville Viikingin kanssa, joka on jo ihan tuttu Myylle, kun ollaan nähty se muutaman kerran Tallinnan laivoilla. Oli niin ihana katsella kuinka reippaasti Myy oli kaikkien muiden lasten kanssa tanssilattialla ja jonotti nätisti omaa vuoroaan halaamaan Villeä. Mä oon itse lapsesta asti tykännyt risteilyistä ja oli niin hauska katsella kuinka paljon Myykin menosta nautti.

Taaperon kanssa Tukholman risteilyllä

Illalla me käytiin Rion kanssa vielä jonkin aikaa istuskelemassa yökerhossa kahdestaan sillä aikaa kun Myy jäi äitin kanssa hyttiin. Ei kuitenkaan viitsitty kovin myöhään olla, että jaksettaisiin seuraavana päivänä Tukholmassa. Myy oli aivan ylikierroksilla eikä ollut nukahtanut ennen kuin me tultiin takaisin ja hilluikin sitten pitkin hyttiä puoleen yöhön asti...

Taaperon kanssa Tukholman risteilyllä

Me oltiin alunperin suunniteltu, että mentäis Tukholmassa Junibackenille, sillä olin lukenut siitä niin paljon hyvää, mutta päätettiin jättää se kuitenkin vielä tällä kertaa väliin, kun ajateltiin, että näin kesällä siellä saattaa olla todella paljon porukkaa... Paikka kun on pääasiassa sisätiloissa, voi sinne hyvin mennä johonkin muuhunkin vuoden aikaan. Ja vaikka olen varma, että Myy olisi siellä viihtynyt, on se toisaalta vielä niin pieni, ettei tunne suurintakaan osaa Astrid Lindgrenin tarinoiden hahmoista. Ja toiseksi, kun me ei oltu pitkään aikaan käyty Tukholmassa, halutiiin rauhassa kierrellä kaupungillakin.

Taaperon kanssa Tukholman risteilyllä

Taaperon kanssa Tukholman risteilyllä

Niinpä buffetaamupalan jälkeen lähdettin kävelemään keskustaan päin. Päivä koostui haahuilusta vanhassa kaupungissa, puistossa vähän eväitä nauttien ja muutamia kauppoja kierrellen. Ja yrittäen saada Myytä päiväunille... Mulla meinas mennä jo hermo sen kanssa, kun tiedän, ettei se jaksa koko päivää nukkumattakaan. Se katseli sitten rattaissa videoita ihan liian kauan ja nukahti tietysti juuri ennen kuin mentiin laivaan takaisin. Joka oli tietysti ihan liian myöhään päiväunille...

Taaperon kanssa Tukholman risteilyllä

Taaperon kanssa Tukholman risteilyllä

Taaperon kanssa Tukholman risteilyllä

Kotimatkalle me oltiin varattu myös illallisbuffet, joten päästiin heti laivassa syömään. Annettiin Myyn hetki nukkua ja nautitiin alkupalat rauhassa, mutta sitten se oli pakko herättää, ettei unet menisi liian pitkiksi ja sekin saisi jotain syötyä. Se oli kuitenkin aika kiukkuinen herättyään kesken unien, mutta saatiin se lopulta myös syömään (ranskalaisia ja jätskiä) ja päästiin nauttimaan ateriasta loppuun asti. Oltiin oikein tyytyväisiä niin aamupala- kuin illallisbuffetteihin ja kaikki löysivät niistä mieleistään syömistä. 

Paluumatkaa vietettiin aika paljon myös leikkihuoneessa, jossa ei oltu keretty menomatkalla käydäkään ja tanssittiin taas Villen kanssa. Myy oli niin innoissaan lasten diskosta, ettei olisi millään halunnut lopettaa. Se työnsi meidät vaan pois tanssilattialta ja olis jäänyt sinne yksin varmaan koko illaksi, jos olisi saanut päättää. Oltiin kaikki aika väsyneitä illalla eikä mekään jaksettu Rion kanssa lähteä enää diskoilemaan, vaan käytiin suht ajoissa nukkumaan.

Risteily oli oikein onnistunut pieni kesälomareissu! Myy nautti kaikesta täysin siemauksin ja kaikilla muillakin oli hauskaa! Seuraavalla kerralla pitää varmaan käydä siellä Junibackenilla...

Taaperon kanssa Tukholman risteilyllä

Kivaa viikonloppua kaikille!


P.S. Ota seurantaan myös mun Instagram (@eathooplove) ja  Facebook!

Ei kommentteja