Sisällön tarjoaa Blogger.

Kumpi siellä mahassa on...?

Kumpi siellä mahassa on...

Tänään meillä oli odotettu rakenneultra! Jännittyneinä tietysti odotettiin onko vauvalla kaikki hyvin, mutta kyllä meitä myös sukupuoli kiinnosti. Kirjoitinkin jokin aika sitten vähän mietteitä vauvan sukupuolesta ja varsinkin meidän kulttuurieroista aiheen suhteen. Riohan siis toivoi kovasti poikaa (kuten jo ensimmäisenkin lapsen kohdalla) ja siksi mietin onko hänellä tänäänkin edessä pettymys... 

Pikku Myy oli mummin luona hoidossa, joten Riokin pääsi mukaan ultraan. Siellä se vauva iloisesti potkutteli ja möyri, välillä käsiään syöden. Kaikki sisäelimet ja aivojen osat löytyivät ja näyttivät siltä miltä pitääkin. Pää vastasi mittauksessa juuri oikeita viikkoja, mutta jalkojen mitta olisi vastannut jo muutaman päivän isompaa. Todettiin tämän kuitenkin johtuvan luultavasti siitä, että mulla ja Myyllä on pitkät jalat. Ultraaja totesi kaiken olevan kunnossa ja kysyi lopuksi, että halutaanko vielä kysyä jotain. Joten tokihan me kysyttiin sitä sukupuolta... Ja kyllä se sieltä kuulemma ihan selkeästi näkyi! 

Mutta kumpi se sitten oli...??

Kumpi siellä mahassa on...

Kumpi siellä mahassa on...

Eli TYTTÖ sieltä on tulossa! Mulle tuli itselle heti vähän helpottunut olo, vaikken erityisesti ollut kumpaakaan toivonut. Heti kuitenkin ajattelin, että osaisin jotenkin paremmin kasvattaa tytön ja ehkä siskoksilla menisi leikit paremmin yhteen. Eikä kaikkia Myyltä jääneitä mekkoja ja vaaleanpunaisia röyhelöjuttuja tarvitsisi laittaa pois, lastenhuone saisi olla kauttaltaan prinsessajuttuja täynnä jne. Ja ihanaa oli myös huomata, että Riokin tuntui olevan asiasta aidosti iloinen! Hän tosin on nyt pari viikkoa jo puhunut, että tietää, että tyttö sieltä on tulossa. Ehkä se oli jotain henkistä valmistautumista... Mutta jos Rio oli pettynyt, osasi hän ainakin peittää sen todella hyvin!

Rio myös soitti heti perheelleen Balille ja kertoi uutiset. Ja yllätyksekseni Rion äiti sanoikin vain, että ihanaa, että vauvalla on kaikki hyvin, eikä sukupuolella oli väliä! Joten ehkä ne vanhat perinteet alkaa sielläkin jo vähän hajoilla... Ainoastaan toinen Rion siskoista vaikutti vähän pettyneeltä, mutta eiköhän hänkin pääse asiasta yli. 

Ultrasta lähdetiin siis molemmat hyvillä mielin ja kotona piti heti alkaa vähän hipelöimään Myyltä jääneitä pieniä vaatteita. Niitä on kuitenkin jäljellä niin vähän, että shoppailua on edessä. Joka ei tietysti yhtään tätä mammaa haittaa... hehe!

Tällainen viikon aloitus siis täällä! 


P.S. Ota seurantaan myös mun Instagram (@eathooplove) ja  Facebook!

2 kommenttia

  1. Onnea tyttö lupauksesta ^_^ itse toivoin hieman tyttöä, tämän toisen lapsen kohdalla, mutta vaistosin, että poika se tämäkin uusi perheenjäsen on! Enkä enää oo harmissani ollenkaan. Tuntuu niin hyvältä olla kahden pienen pojan äiti, ei tarvinnut uusia vaatevarastoja ja lelutkin menevät varmasti yksiin myöhemmällä iällä ^_^ alkuhaaveista huolimatta en enää osaa edes nähdä tähän kokoonpanoon sitä tyttövaihtoehtoa :D ihmisen mieli on hassu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niinhän se on, että asiat menee niin kuin niiden kuuluukin mennä. :) Ja onhan tää helpottavaa, että vaatteet ja lelut saa helpommin jaettua saman sukupuolen kesken!

      Poista