Sisällön tarjoaa Blogger.

Kaksplussan verkostobloggaajien kesäjuhlat 2018

Kaksplussan verkostobloggaajien kesäjuhlat 2018
*Yhteistyö-postaus

Viime viikolla mä osallistuin Kaksplussan verkostobloggaajille järjestettyihin kesäjuhliin. Nää tapahtumat on aina kivoja arjen piristyksiä, kun pääsee näkemään tuttuja bloggaajakolleegoja, tutustumaan uusiin ja osallistumaan mielenkiintoiseen ohelmaan!

Tällä kertaa juhlat järjestettiin Game Over Escape Room:in kokoustiloissa. Game Over on Helsingin Vallilassa vuosi sitten avattu korkeatasoinen pakohuonepelikeskus, jossa pääsee pelaamaan kuutta erilaista pakohuonepeliä, joita mekin saatiin tietysti testata. Mä en ollut aikaisemmin kokeillut mitään vastaavia pelejä, mutta kuullut niistä sen verran paljon, että jännityksellä odotin mitä tuleman piti...

Kaikilla peleillä on erilainen teema ja osa kuulosti todella jännittäviltä. Mä en itse yhtään tykkää mistään kauhuleffoista enkä halunnut kaikkein pelottavimmilta kuulostaviin kuten Saw- tai Viiltäjä Jack -teemaisiin huoneisiin. Itse olisin varmaan valinnut Suklaatehdas -nimisen huoneen, mutta sinne ei kukaan muu tainnut haluta, niin päädyin Lapin Lumilinna -huoneeseen Sängyn Alla-blogin PetranLove Beyond Words-blogin Marian ja itselleni uuden tuttavuuden Nyt Heti-blogin Marian kanssa. Lapin Lumilinna kuulosti sopivasti jännältä ja olikin hieno kokonaisuus monipuolisine tehtävineen. Meillä kesti hetki päästä alkuun ja jouduttiin lopulta kyselemään aika paljon vihjeitä eikä edes ihan päästy huoneesta ajoissa ulos, mutta ei meille paljoa jäänyt puuttumaankaan. Peli oli hauska kokemus ja heti tuli tunne, että voisi koittaa kyllä jotain toistakin peliä! Game Overin pelit on suunniteltu 2-6 henkilöille ja voin kuvitella, että nää olis aika mahtavaa ohjelmaa esim. työpaikkojen virkistyspäiviin yhteishengen nostattamiseen tai ihan vaan hauskaa vähän erilaista puuhaa kaveriporukoille.

Kaksplussan verkostobloggaajien kesäjuhlat 2018

Kaksplussan verkostobloggaajien kesäjuhlat 2018
Kuva: Inka

Meillä oli Game Overin kokoustila käytössä pitkälle iltaan ja siellä on tarjolla paljon erilaisia juomia sekä herkkuja. Mä en sattuneesta syystä tutustunut alkoholitarjontaan, mutta kiinnitin huomiota tarjolla olleeseen mielenkiintoisen kuuloiseen ja ihanan vaaleanpunaisen väriseen The UFO shotista tehtyyn booliin. Tää on varmasti sellaista josta joko todella tykkää tai sitten ei ollenkaan! Mutta löytyi mullekin suun kostuketta ja maistamani Nokian Panimon tarjoama Rose Lemonade oli itseasissa oikein hyvää, vaikken yleensä juokaan pahemmin limuja.

Kaksplussan verkostobloggaajien kesäjuhlat 2018

Kaksplussan verkostobloggaajien kesäjuhlat 2018

Juomien ja napostelun lomassa meille oli järjestetty vähän ohjelmaa ja ensin esittelyssä oli suomalainen lastenvaatemerkki Pop&Co Helsinki. Olen joskus ohi mennen törmännyt kyseiseen merkkiin Instagramissa, mutten ole koskaan päässyt vielä hipelöimään vaatteita livenä. Iloisen värikäs kesämallisto saatttaa olla monellekin tuttu, mutta me päästiin vähän vilkaisemaan jo tulevaa syksyn uutta mallistoa, johon on muuten tulossa vaatteita myös pojille, kun kesävaatevalikoimaa oli vain tytöille. Syksyn malliston väritys oli erittäin paljon mieleeni hempeine ja murrettuine sävyineen. Vaatteet tuntuivat laadukkailta ja näyttivät kauniilta. Mieleen tuli hieman Pomp de Lux. Erityisesti mieleeni jäivät pehmeät neuleet, joissa oli mukana merinovillaa. Näihin pitää kyllä tutustua vielä tarkemmin kunhan mallisto julkaistaan! Pop&Co:n vaatteet ovat luomupuuvillaa ja heidän tavoitteensa on tuottaa entistä suurempi osa mallistosta kierrätys- ja luonnonmukaisista materiaaleista, pitäen kuitenkin lastenvaatteiden vaatimukset esimerkiksi kulutuksen osalta. Pop&Co aikoo muuten alkaa myymään vaatteitansa kotivaatekutsu-tyyliin ja etsivät esittelijöitä, jos tällainen kiinnostaa!

Kaksplussan verkostobloggaajien kesäjuhlat 2018
Kuva: Inka

Kaksplussan verkostobloggaajien kesäjuhlat 2018

Myöhemmin meille esiteltiin vielä kahden suomalaisäidin perustama luonnonkosmetiikkamerkki Fiini Naturally. En ollut ennen kuullutkaan merkistä, mutta se osoittautui aivan ihastuttavaksi! Valikoimassa on kosmetiikka niin ihmisille kuin eläimillekin sekä pyykkietikkaa. Kauniista pakkauksista löytyy erilaisia voiteita, saippuita sekä kylpytuotteita. Fiini Naturally käyttää tuotteissaan mahdollisimman paljon luomuraaka-aineita ja panostaa kotimaisuuteen, silloin kun se on mahdollista. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan testeriä seuraavalla pyykkikerralla, sillä olen aivan hurmaantunut viimeaikoina pyykkietikasta.

Kaksplussan verkostobloggaajien kesäjuhlat 2018

Juhlat olisivat jatkunee pitkälle yöhön asti, mutta itse olin lähdössä jo virallisen ohjelman loputtua alkuillasta. Istuskelin lopuksi kuitenkin vielä juttelemassa ihanan Pandamama-blogin Piritan kanssa ja odoteltiin yhdessä meille järjestettyä arvontaa, jossa oli pääpalkintona upea Aarni Woodsin puinen rannekello. Aarni Woods haluaa olla mukana taistelemassa ihmisten roskaamista vastaan ja suunnitella kestäviä luonnollisia design-tuotteita. Useissa heidän tuotteissaan käytetäänkin kotimaista puumateriaalia ja osassa on hirven nahasta tehdyt rannekkeet. Ja palkinnonhan nappasikin sitten Pirita! Onnea hienosta kellosta!

Aarni Woods

Kaksplussan verkostobloggaajien kesäjuhlat 2018

Kotiin lähtiessä saatiin vielä mahtavat Goodie Bagit täynnä lisää mielenkiintoisia tuotteita. Itseäni ilahdutti erityisesti Fiini Naturallylta sekä House of Organicilta saadut luonnonkosmetiikkatuotteet, joka pääsevät ehdottomasti testiin! Myös Lasten Matkaopas Eurooppaan vaikuttaa kiinnostavalta!

Kiitos vielä järjestäjille kivoista juhlista! Ohjelma oli tällä kertaa kovasti mieleeni! 

Ja erityiskiitos tietysti kaikille yhteistyökumppaneille!

Kaksplussan verkostobloggaajien kesäjuhlat 2018

AARNI WOOD AVAIN BANGERHEAD | BLUE HOUSE | BOLERO-DRINKS | CLOETTA | ELLAS KITCHEN | FIINI NATURALLY | FOR MINIS AND MOMMIES | ESCAPE GAME OVER | HOUSE OF ORGANIC | HYVINVOINNIN TAVARATALO | LINKOSUO | LUIN LIVING | LUSH | MARTINEX | MAXIKARKKI | MIRABEAU WINE | NOKIAN PANIMO | POP&CO | PUHDAS + | RAIKASTAMO | SLURP COFFEE | THE UFO SHOT | VIMMA COMPANY | YOUR HUMBLE | YO ZEN |

P.S. Ota seurantaan myös mun Instagram (@eathooplove) ja  Facebook!

Ei kommentteja