Sisällön tarjoaa Blogger.

Tärpit Lapsimessuille 2018!


Tärpit Lapsimessuille!
*Yhteistyössä Lapsimessujen kanssa

Mä kävin viime maanantaina kuuntelemassa jo vähän etukäteen viikon päästä järjestettävien Lapsimessujen tämän vuotisesta tarjonnasta. Lapsimessuista on tullut tässä parissa vuodessa yksi mun lempitapahtumista ja siksi haluankin vinkata mitä kaikkea sillä voi tehdä! Messut ovat siis 20.-22.4.2018 ja ohjelmaa on runsaasti kaikille päiville. 

Kuvituksena postauksessa on Valion koekeittiössä järjestetyn bloggaajatapahtuman herkullisia tarjoiluja. Valio on yksi messujen näytteilleasettajista ja tarjoilujen teemana oli lastenjuhlat. Menu sisälsi suolaista ja makeaa lastenmielestä syötävää, jotka maistuivat kyllä hyvin myös aikuisille. Paitsi vihreään alkumaljaan perunasuurimoista laitettu "sammakonkutu"... yök! 

Lapsimessut ovat tänä vuonna suuremmat kuin koskaan ja mukana on 180 näytteilleasettajaa. Ohjelmaa löytyy niin odottajille, vanhemmille kuin kaikenikäisille lapsille. Uutena messuilla on myös kouluikäisille suunnattu Hupicon alue, jossa teemana on erilaiset harrastukset ja sieltä löytyykin mm. ennenkin messuilla olleita pienoismalleja sekä erilaisia pelejä ja Herbalisti on kertomassa tubettamisesta. Samalla lipulla pääsee myös OutletExpoon ja Eläinystäväni -puolelle (joka on vain la ja su). Tekemistä ja kokemista on niin paljon, että suosittelen hieman katsomaan ohjelmaa etukäteen, niin osaa vähän suunnitella päivän kulkua.

Tärpit Lapsimessuille!

Tärpit Lapsimessuille!
Kalapuikkohampurilainen ja Lasten juusto-hedelmäkuppi

Mutta nyt tulee niitä messutärppejä!

VANHEMMILLE

Lastenvaateshoppailua

Aika moni äiti odottaa varmasti laajaa lastenvaatetarjontaa, kevään uutuuksien hypistelyä sekä hyviä tarjouksia! Mukana on yli 50 näytteilleasettajaa, joten valinnan varaa riittää. Mukana on kaikki isoimmat suosikkimerkit sekä lukuisia pienempiä brändejä. Mulla ei ole nyt mitään erityistä vaatehankintaa mielelessä, mutta koko vaatepuoli tulee varmasti kierrettyä tarkkaan. Kiinnostava uutuus on ainakin ensimmäistä kertaa Suomessa myyntiin tulevat Flexi-Lexi Fitnessin ylisöpöt joogalegginsit lapsille ja aikuisille, joita myy Starline Dancewear! Viime vuonna muuten parhaat tarjoukset olivat Pomp de Luxilla!


Lastenvaatteiden muotinäytös

Mua kiinnostaa kovasti myös uusi lastenvaatteiden muotinäytös, jossa on mukana Aarrekid, Name it, Blaa, For Minis and Mommies, Gugguu, Kaiko, Kiddow, Lumoan, Mainio, Me&I, Metsola, MioMao, Vaeltajankauppa.net, Verson Puoti ja Yo Zen. On kiva päästä näkemään kevään uutuuksia lasten päällä eikä vain henkarissa ja pienet mallit ovat varmasti hellyyttäviä. Näytös on Vekarat-lavalla pe klo 13.30, la klo 13 ja su klo 13.30.


Mindfulness-harjoituksia lapsiperhearkeen

Me päästiin maanantaina kuulemaan myös lapsiperheille suunnatuista Mindfulness-harjoituksista ja vaikka nää asiat eivät ole mulle kovin tuttuja, oli ne aika mielenkiintoisia. Keinot vauhdikkaan taaperon rauhoittamiseen ovat hyvinkin tervetulleita eikä itsellekään harjoitukset varmaan huonoa tekisi. Mindfulness-ohjaaja ja lapsiperheasiantuntija Anne Kuusisto kertoo aiheesta Neuvola-lavalla pe 14.30, la 12.30 ja su klo 13. 


Tärpit Lapsimessuille!
Mansikkainen lettukakku

Tärpit Lapsimessuille!
Mokkapalakakku

Tärpit Lapsimessuille!
Mun oma suosikki Valion tarjoiluista oli uusi Oodly Goog tumma kaakao -kaurajuoma, joka oli aika raikas eikä turhan makea. Tää oli itseasiassa niin hyvää, että mun piti ostaa sitä pari purkkia jo kaupastatakin evääksi ja saunajuomaksi!


TAAPEROILLE

Keräsin messuilta nyt ideoita, jotka voisivat kiinnostaa erityisesti 2-vuotiasta Pikku Myytä, mutta ohjelmaa löytyy tosiaan kaiken ikäisille lapsille. 


Satuhahmokulkue

Tätä katsottiin viime vuonnakin ja se oli sen verran kiinnostava, että pitää nähdä ehdottomasti nyt uudestaankin! Satuhahmokulkue lähtee joka päivä klo 14 6-hallin portaiden alta ja päättyy Vekarat-lavalle. 


Pajulahden peuhualue

Viime vuonna Myy oli peuhualueelle hieman liian pieni, mutta nyt pomppupatjoja ja muita pitää varmasti mennä kokeilemaan!


Bobbles-seikkailualue

Bobblesit ovat Myylle jo tuttuja Itiksen Leikkiasemalta ja ne houkuttavat varmasti monen ikäisiä lapsia kiipeilemään, tasapainottelemaan ja temppuilemaan. 


Lisäksi monella näytteilleasettajalla on omilla osastoillaan varmasti taaperoita kiinnostavia juttuja. Viime vuonna meillä hitiksi muodostui mm. Jollyroomin osasto, jossa oli potkuautoja. Messuille tulee tänä vuonna kuulemma myös lounge-alueita, joissa aikuiset voi hetkeksi istahtaa ja lapset puuhailla jotakin. Tämä on mielesäni erittäin tervetullut uudistus, sillä välillä on ollut vaikea löytää kaverin kanssa istahtamispaikkaa, niin että lapset olisivat hetken malttaneet pysyä paikallaan. 

Tärpit Lapsimessuille!
Jäätelökakkuräjähdys

Tärpit Lapsimessuille!
Me maisteltiin myös uusia Valio Jäätelö Fabriikki -makuja, joista mulla oli Porkkanakakkua ja Mustikka Ruista. Molemmat oli hyviä ja jätskiä syödessä tuli ihan nostalginen olo, kun olen ennenkin samassa rakennuksessa jätskiä syönyt kouluttautuessani Valion jäätelönmyyjäksi 15-vuotta sitten! 


Jos näiden lastenjuhla-teemaisten tarjoilujen reseptit muuten kiinnostaa, niin ne löytyvät Valion nettisivujen reseptit-osiosta kuvatekstien nimillä!

Joten huippukivoja messuja kaikille! Mä ajattelin tulla paikalle perjantaina ainakin aluksi ilman Myytä, että saa rauhassa itsekin katsella kaikkea ja lauantaina sitten uudestaan touhuamaan Myyn ehdoilla. Tulkaa moikkaamaan, jos satutaan vastaan!

P.S. Ota seurantaan myös mun Instagram (@eathooplove) ja  Facebook! Facebookissa on juuri menossa myös Lapsimessulippujen arvonta, joten käykäähän osallistumassa, jos lippuja ei vielä löydy!

Ei kommentteja