Sisällön tarjoaa Blogger.

5x3 Hyvää

5x3 Hyvää

Sain Ilopiikki -blogin Jenniltä positiivisuushaasteen ja pääsin pohtimaan, mitkä kolme asiaa ovat hyvää päivässäni, minussa, elämässäni, tänä vuonna sekä blogissani.

Kolme hyvää asiaa päivässäni

Kirjoitin tämän torstaina, joka tuntuu mulle samalta kuin perjantai, sillä olen ti, ke ja su töissä. Viime viikolla jäi viikkosiivous tekemättä kiireisen viikonlopun vuoksi ja torstaina aloitinkin päivän siivoamalla, sillä kämppä oli aika kovasti jo sen tarpeessa. Viikonloppua on ihana alkaa viettämään siistissä kodissa!

Kaveri tuli lapsensa kanssa kylään. Meillä ei ole säännöllisesti mitään leikkitreffejä eikä kavereita tule nähtyä edes viikoittain ja siksi onkin piristävää, kun molemmille on kivaa seuraa. 

Torstaisin on myös saunapäivä, joka myös osaltaan lisää viikonlopputunnelmaa. Rio on valitettavan usein iltaisin töissä, mutta meillä on yleensä ihan kivaa vain tyttöjenkin kesken saunailtaa viettäessä.

Kolme hyvää asiaa minussa

Olen luotettava. Jos jotakin lupaan, sen pidän.

Olen järjestelmällinen. Rakastan listoja ja suunnittelua, lasken henkilökohtaisia budjetteja ja pidän huolta asioista. En elä yli varojeni tai anna muutenkaan asioiden levitä käsiin. 

Olen luova. En koskaan aktiivisina sirkusesiintyjävuosinani kokenut itseäni kovin luovaksi tai omaperäiseksi esitysten tekijäksi, mutta myöhemmin olen huomannut itsessäni sellaista arjen luovuutta, jolla ratkaisen mm. pienen budjetin kekseliäitä sisustusratkaisuja, nopeita ruokaratkaisuja tms. Se on ihan hauskaa!


5x3 Hyvää

Kolme hyvää asiaa elämässäni

Perhe. Vaikka perheeni ei ole suuri, on se sitäkin enemmän täyttä kultaa! Mulla on ihana mies, uskomaton lapsi ja aivan paras äiti, joka auttaa meitä arjessa todella paljon. Ei voi muuta kuin olla kiitollinen!

Kaverit. Mulla on ihania kavereita ympäri Suomea. Vaikka kaikkia ei tule arkikiireiden vuoksi nähtyä kovin usein, ovat kaikki tärkeitä ja mielesssä usein. Ja kaikki tapaamiset ovatkin sitten sitäkin arvokkaampia ja aina huippuhauskoja! 

Vapaus. Mä elän niin etuoikeutetussa tilanteessa, että mulla on vapaus matkustella, tehdä mitä töitä itse haluan, päättää asioistani itse, toteuttaa itseäni, nauttia hyvistä sosiaalietuuksista sekä terveydenhuollosta. Voin rakentaa elämästäni melkein millaista haluan ja on vain itsestäni kiinni millaisia asioita haluan saavuttaa. 


Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Vuosi on vasta aika alussa, mutta mieleen tulee ainakin se, että Pikku Myy on alkanut nukkumaan paremmin. Voi tuntua jostain aika vähäpätöiseltä asialta, mutta kun on kaksi vuotta heräillyt monta kertaa yössä, vaikuttaa paremmat unet niin paljon elämänlaatuun!

Myyn 2-vuotis synttärit helmikuussa on myös jääneet kivana juttuna mieleen. Oli ihana nähdä kavereita ja Myy oli aivan tohkeissaan juhlista. Paljon onnea vaan lauleskellaan vieläkin harva se päivä ja muistellaan kynttilöiden puhaltamista kakusta. 

Uskon kuitenkin, että tämän vuoden parhaat jutut ovat vasta edessä päin! Mulla on nimittäin tunne, että tästä tulee hauska ja jännittävä vuosi... 


5x3 Hyvää

Kolme hyvää asiaa blogissani

Blogini on elämännäköinen. Vaikka ihailenkin somessa usein kauniin siloiteltuja kuvia ja täydellisiltä kuulostavia elämiä, tuntuvat ne myös vähän epäaidoilta. Haluan pitää blogini sen näköisenä kun elämänikin on. Välillä kaikki on kaunista ja ihanaa, mutta välillä on enemmän suttua ja hampaiden kiristystä. 

Toivon blogini olevan vertaistuellinen. Nykyään moniin ongelmiin tai kummastuksen aiheisiin tulee etsittyä tietoa netistä ja varsinkin äitiys on ensikertalaiselle ihmeellistä aikaa. Itse ainakin aloitin armottoman googlettelun jo raskausaikana ja jos joku löytää blogistani edes vähän vertaistukea lapsen uniongelmiin, monikulttuurisuuden koukeroihin tms., olen tyytyväinen.

Vaikka välillä tosiaan tulee valitettua väsymystä, lapsen uhmaikää tms., on blogini pääasiassa positiivinen ja haluan levittää sillä hyvää mieltä ja positiivista inspiraatiota! 


Kolme bloggaajaa, jotka haastan vastaamaan

Tämä haaste on kieränyt ainakin Kaksplussalla jo aika laajasti, joten en nyt ole ihan varma kuka sitä ei olisi vielä saanut... Niinpä jätänkin vain avoimen haasteen kelle tahansa, joka siihen haluaa ryhtyä! 

Mikähän siinä muuten on, että muuten hyviä asioita oli aika helppoa keksiä, mutta kun piti miettiä kolme hyvää asiaa itsessään, ei meinnnut ensin tulla mitään mieleen... Hyvien asioiden miettiminen oli ihan terapeuttistakin, sillä jokaisessahan meissä on hyviä puolia ja usein sitä tuntuu keskittyvän vain siihen mitä itseltä vielä puuttuu, eikä niihin asioihin jotka jo ovat hyvin! 


Kivaa viikonlopun jatkoa! 


P.S. Ota seurantaan myös mun Instagram (@eathooplove) ja  Facebook!

Ei kommentteja