Sisällön tarjoaa Blogger.

7kk

vauva 7kk
Tänään Pikku Myy on 7 kuukautta! Ja mitäs sille kuuluu? No, vauhtia riittää, kaikki mahdollinen kiinnostaa ja syöminen on kivaa. Tempperamenttia ja kovaa ääntä löytyy edelleen. Tällä viikolla käytiin saunassa ja hauskaa oli, kun oltiin siellä koko perhe ja Myy sai lotrata omassa ammeessa vaikka kuinka kauan. Myös muut vauvat ja lapset ovat kovin kiinnostavia ja ollaan käyty nyt pari kertaa Itiksen Leikkiaseman perhekerhossa, jossa se on jaksanut keskittyä hyvin koko ajan, vaikka osa jutuista onkin ollut suunnattu vähän isommille lapsille. Neuvolahan on seuraavan kerran vasta 8 kuukautisena, mutta ei tää tyttö nyt ainakaan kovin vauhdilla ole kasvanut.

Tänään oli ihanan aurinkoinen päivä ja me napattiin muutamia kuvia ulkona, kun siellä nyt vielä tarkenee. Myyn kuvaaminen tosin ei ookaan enää ihan helppo nakki, kun se ei millään malttais pysyä paikallaan tai ainakaa katsoa silloin kameraan, kun olis tarkoitus. Onneksi Riolla oli vapaata, niin se pystyi vähän auttamaan ja ottamaan myös muutaman yhteiskuvan äidin kanssa. 

7kk

7kk

vauva 7kk


leikkipuistossa

äidin kanssa

äidin kanssa

Nytpä ei tän kuvatykityksen lisäksi olekaan muuta, sillä mun pitää vähän valmistella vielä huomista päivää, josta on tulossa aika jännä... Mä lähden nimittäin raskauden jälkeen ekaa kertaa esiintymiskeikalle ja Myy jää koko päiväksi Rion kanssa! Hui. Ja jee! Keikka on Tampereella enkä  osaa päättää, pitäiskö ottaa kone mukaan, niin vois matkoilla kirjoitella vaikka blogia vai pitäiskö jättää se kotiin, olla vaan rauhassa ja viettää omaa aikaa vaikka lehteä lukien. Ai että... 

No, kuullaan kuitenkin jossain vaiheessa loppuviikkoa! Moiks!

P.S. Muokkailin muuten vähän blogin ulkoasua! Mitäs tykkäätte?

Ei kommentteja