Sisällön tarjoaa Blogger.

4-vuotiaan yksisarvis-synttärit

Kaupallinen yhteistyö: My Dream Day
Yksisarvissynttärit

Me vietettiin viime viikonloppuna Alexan 4v. synttäreitä. Juhlat pidettiin meillä kotona melko pienellä porukalla, johon kuului mun ja Alexan kavereita. Juhlat olivat oikein onnistuneet ja mikä tärkeintä, päivänsankari oli niistä hyvin mielissään!

Alexa oli odottanut juhlia jo kauan ja muisti hyvin viimevuotiset Frozen-teemaiset juhlat. Päätettiin pitää taas teemajuhlat, sillä onhan se nyt hauska ottaa lasten synttäreille jokin teema.  Mietittiin teemaa yhdessä ja vaikka Alexa olisi varmaan voinut pitää Frozen-juhlat uudestaankin, päättettiin, että nyt tulisi jotain muuta. Pohdittiin ensin ballerina-teemaa, mutta siihen oli yllättävän vaikea löytää koristeita, joten lopulta päädyttiin yksisarvisiin. 

Juhlakoristeita yksisarvissynttäreille me saatiin suomaisesta juhlakoristeiden verkkokaupasta nimeltä My Dream Day, joka osottautui oikeaksi juhlien järjestäjän aarreaitaksi! Sieltä löytyy vaikka mitä ihania lastenjuhliin sopivia  tarvikkeita ja jos teemaa ei meinaa omiin juhliinsa keksiä, näitä sivuja selaamalla siihen varmasti saa ideoita. My Dream Day:n sivut ovat todella inspiroivat, joten mun oli pakko hieman katsella mitä muutakin siellä on tarjolla. Ja koristeita löytyykin lastenjuhlien lisäksi mm. häihin, polttareihin, baby showereihin ja oikeastaan mihin juhliin vain! Tyylikäs valikoima on hyvin kattava ja sieltä löytyy kaikki juhlien kuumimmat trendit. Suosittelen siis vilkaisemaan sivuja, jos on juhlia suunnitteilla!

Päivänsankarin juhla-asu

Juhliin tarvittiin Alexalle tietysti myös mieluinen asu. Sitä jouduttiin vähän metsästämään, mutta lopulta löydettiin sattumalta alesta muhkea Dolly By Le Petit Tom -tyllihame, josta Alexa oli aivan hurmaantunut. Se sattui olemaan vielä täsmälleen saman sävyinen kuin mun joskus kirppikseltä löytämäni saman merkin toppi. Lisäksi päähän yksisarvispanta H&M:ltä, pitsisukat ja joululahjaksi saadut Elsa-korkkarit, niin asu oli valmis ja tyttö erittäin onnellinen!

Yksisarvissynttärit

Yksisarvissynttärit

Satumaista tunnelmaa tarjoilupöytään

My Dream Day:lta löytyi tarjoilupöytään aivan ihania yksisarvis-lautasliinoja sekä pahvimukeja. Lisäksi valittiin popcorneja varten mintun värisiä astioita sekä muffinseille söpöjä vuoan päällyksiä ja tähti-koristetikkuja. Ei voitu myöskään vastustaa upeaa sateenkaaren muotoista donitsiseinää! Tosin donitsien sijaan meillä oli siinä rinkeleitä, joihin oli erilaisia suolaisia täytteitä. Donitsiseinä toimi samalla ihanasti koko tarjoilupöydän taustakoristeena. Tarjoilupöydän yllä oli lisäksi ruusukutainen tasselinauha.

Yksisarvissynttärit

Yksisarvissynttärit

Yksisarvissynttärit

Yksisarvissynttärit

Yksisarvissynttärit

yksisarvisjuhlat

Valitsin Alexalle kuvia varten myös ruusukultaisen numero 4 jätti-ilmapallon. Lisäksi meillä oli olohuoneen puolella lahjapöydän yllä pyöreitä paperiviuhkakoristeita, jotka näyttivät myös kivalta kuvien taustalla.

Yksisarvissynttärit

Juhlakoristeet uusiokäyttöön!

Lisäksi keittiön oveen laitettiin aikaisemmilta juhlilta säästetty kultainen Happy Birthday -koristenauha. Yritän aina, kuten nytkin, valita juhliin sellaisia koristeita, joita voisi uusiokäyttää vielä myöhemminkin joissain toisissa tilaisuuksissa eikä turhaa roskaa syntyisi juhlien jälkeen aivan yltiöpäisesti. Käytössä meillä oli myös mm. omat lautaset ja lusikat, jotta kertakäyttöroskaa ei tulisi niin paljoa. Numero-ilmapallot ovat olleet oikeastaan ainoita koristeita, jotka ovat päätyneet käytön jälkeen meiltä roskiin. Mutta olen itse asiassa nähnyt ihmisten lahjoittavan vastaavia ilmapalloja tai muita koristeita paikallisissa FB:n kirppisryhmissä seuraaville juhlijoille, joka onkin aika hyvä idea! 

Yksisarviskakku

Synttäreille tarvittiin tietysti myös kakku. Katseltiin hieman ideoita Alexan kanssa Pinterestistä ja siellä hän tietysti näki aivan mahtavia yksisarviskakkuja... Aikaisemmilla synttäreillä meillä on ollut raakakakkua, koska en ole halunnut antaa Alexalle aiemmin mitään överisokeriherkkuja, mutta nyt sekin on pikkuhiljaa päässyt aivan oikean sokerin makuun, joten ajattelin, että synttäreillä voidaan syödä ihan tavallista täytekakkua, kun saahan niitä helpommin koristeltua näyttävästi. Olin alun perin ajatellut, että leipoisin kakun itse, mutta kun päädyimme yksisarvisjuhliin ja Alexa näki niin hienojen kakkujen kuvia, alkoi mua huolestuttaa osaisinkohan tehdä mitään yksisarvista muistuttavaa... Onneksi huomasin meidän paikallisessa FB-kirppisryhmässä kakuntekijän, jolta tilattiin kakku. Ja ei oltaisi voitu tyytyväisempiä olla! Kakku oli aivan mahtavan upea ja todella kruunasi meidän tarjoilupöydän! Ja lisäksi maistuikin vielä todella hyvältä! 

Yksisarvissynttärit

Yksisarvissynttärit

yksisarvissynttärit

Mä en ollut keksinyt lapsille mitään erityistä ohjelmaa, sillä ajattelin, että nyt vielä riittää viihdykkeeksi pelkkä vapaa leikkiminen. Ja hyvin riittikin! Jossain vaiheessa Alexa availi lahjoja, mutta siitäkään en halunnut tehdä mitään numeroa, että kaikki kokoontuisivat katsomaan. Alexa sai ihania lahjoja ja osa pääsikin heti testiin. Lisäksi meidän leikkikahvila oli kovassa käytössä.

yksisarvissynttärit

yksisarvissynttärit

yksisarvissynttärit

Juhlat olivat siis kaikin puolin onnistuneet! Oli ihana nähdä kauempaa tulleita kavereita ja vaikka harmillisesti aivan kaikki eivät päässeet tulemaan, oli asunnossa hulinaa aivan tarpeeksi tuollakin porukalla, kun paikalla oli kuitenkin yhteensä 7 lasta. Saa nähdä pitääkö sitten siirtyä jo muihin tiloihin, kun on aika alkaa järjestämään varsinaisia kaverisynttäreitä...

Kiitos vielä My Dream Day:lle upeista koristeista! Ja käykää ihmeessä ideoimassa omia juhlianne heidän nettisivuillaan!

Onko teillä ollut lastenjuhlilla yleensä teema? Minkälaisia? 


P.S. Meidän reaaliaikaista elämää pääsee seuraamaan Instagramissa @ferdanifamily ja seurantaan kannattaa ottaa myös Facebook (Ferdani Family), jonne ilmoitan aina uudesta postauksesta!

Ei kommentteja