Sisällön tarjoaa Blogger.

Syyslomalle Balille!!

Syyslomalle Balille!!

Me ollaan oltu viimeksi Balilla yli kaksi vuotta sitten, kun Alexa oli reilun vuoden ikäinen eikä se tietysti muista siitä mitään. Alun perin oli ajatus lähteä sinne melko pian Lunan syntymän jälkeen, mutta odottamattomien tapahtumien ja Lunan koliikin takia ei voitukaan lähteä... Asia harmitti tosi paljon, sillä ajateltiin, että taas kävisi niin, ettei Rion perhe näe meidän lasta pienenä vauvana. Kesälläkään ei pystytty matkaan lähteä ja ajatus oli mennä Balille vasta ehkä ensi vuoden kesällä...

Reilu viikko sitten tilanne kuitenkin muuttui ja me ollaan lähdössä sinne ensi viikolla!!! Tää suunnitelma tuli aivan odottamatta ja päätös lähteä tehtiin kahden viikon varoitusajalla. Viikko sitten ostettiin liput ja ens torstaina jo mennään. Iiiks! Ollaan matkalla vaan kaksi viikkoa, joka tuntuu tosi lyhyeltä ajalta verrattuna siihen mitä yleensä ollaan oltu, mutta ihanaa, että päästään nyt edes nopeasti käymään.

Syyslomalle Balille!!

Syyslomalle Balille!!

Syyslomalle Balille!!

Meillähän oli vielä tilanne, ettei Lunalla ollut passia ja mäkin tarvitsin uuden passin, kun Alexa oli piirtänyt siihen... Niinpä otettiin pikapassit ja päästiin varaamaan liput. Muutenkin oli/on kaikenlaista valmisteluja, kuten esim. Lunalle piti etsiä kesäkengät, kun hän juuri oppi kävelemään. Ja tietysti muutenkin piti tehdä kaikenlaista uikkari-, aurinkorasva- jne. ostoksia, joka ei ole tähän vuoden aikaan ihan niin simppeli homma!

Lisäksi jännittää vähän se, että lähdetään vaan keskenään, sillä viimeksi mukana oli myös mun äiti, joka oli niin paljon avuksi ja tietysti oli tosi kivaa, kun äiti oli mukana. Mutta nyt mennään näin ja toivotaan, että ei olla aivan pulassa koko ajan kahden lapsen kanssa... Aivan mitään lepolomaa altaan reunalla tuskin siis on tiedossa, heh. Mutta eiköhän sieltä löydy innokkaita apukäsiä lapsia hoitamaan, kun kaikki jo kovasti odottavat meidän tuloa. Kyseessä on muutenkin sukulointimatka, joten aika paljon aikaa menee Rion kotona ja sukulaisilla. On niin ihanaa, että Rion perhe pääsee näkemään Lunan ensimmäistä kertaa, kun tähän mennessä ovat katselleet häntä vain videopuheluiden kautta. On myös niin kivaa, että Alexa pääsee sinne nyt vähän isompana, kun jo ymmärtää kaikesta enemmän ja ehkä muistaakin matkasta jotain myöhemmin. 

Syyslomalle Balille!!

Syyslomalle Balille!!

Syyslomalle Balille!!

Syyslomalle Balille!!

Sukuloimisen lisäksi me keretään varmasti nauttimaan myös auringosta, uimisesta yms. lomajutuista. Ollaan lähes koko aika Rion kotikaupungissa Lovinassa Pohjois-Balilla, mutta piipahdetaan myös ainakin Ubudissa ja ehkä jossain muuallakin. 

Niin kivaa ja jännää! Vähän kauhulla odotan lentoja noiden kahden kanssa, mutta eiköhän me jotenkin selvitä...


P.S. Mä en muuten jostain syystä pääse vastaamaan blogin kommentteihin, mutta yritän selvittää ongelmaa... Pahoittelut siis, etten ole muutaman edellisen postauksen kommentteihin voinut vastata!

P.P.S. Ota seurantaan myös blogin Facebook (joka vielä edelleenkin löytyy nimellä Eat Hoop Love, kun Facebook ei anna lupaa vaihtaa sitä...) sekä Instagram (@ferdanifamily)!

Ei kommentteja