Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesän 2018 bucket list

Kesän 2018 bucketlist

Me ei olla tänä kesänä menossa Balille, joka tietysti harmittaa, mutta voi kesästä silti tulla kiva. Oonkin jo miettinyt jonkin verran juttuja, joita ainakin haluaisin tehdä. Mä uskon, että kesästä tulee hauska, sillä Pikku Myy on jo siinä iässä, että sen kanssa on helpompi tehdä asioita ja käydä pikkureissuilla. 

Meidän kesäksi on suunnitteilla ainakin:

* Retki Muumimaailmaan. Viime vuonna Muumimaailmassa vietetty päivä oli aivan ihana ja mieleenpainuva. Myy oli aivan innoissaan ja meillä oli Rionkin kanssa tosi hauskaa. Tänä kesänä pitää siis ehdottomasti mennä uudestaan ja samaan syssyyn olis mahtavaa käydä Turussakin, jossa en ole käynyt aikoihin! 

* Linnanmäki. Lintsi kuuluu kesään ja me itse asiassa käytiinkin siellä jo vappupäivänä, mutta silloin oli niin kylmää ja sateista, että pitää mennä joku lämpimämpi päivä uudestaan. Tai vaikka useammankin kerran! On niin huippu juttu, että Lintsillä on pienille lapsille ilmaisia laitteita ja kiva leikkipaikka. Me oltiin laittamassa Myytä vappuna sellaiseen autokaruselliin, johon aikuiset ei pääse ja jossa se kävi viime kesänäkin kaverinsa kanssa, mutta nyt aivan yksin alkoikin alahuuli väpättämään siihen malliin, että pitikin hakea se pois ennen kyydin alkamista...


Kesän 2018 bucketlist

Kesän 2018 bucketlist

* Tukholman risteily. Myös risteilyt kuuluu kesään, mutta jostain syystä tulen aina ajatelleeksi sitä vasta keskellä kesää, jolloin ne ovatkin jo niin kalliita, ettei sitten raaskikaan lähteä. Mutta nyt ollaan jo varattu risteily kesäkuulle, jee! Ajateltiin ehkä mennä Junibackeniin, kun olen lukenut siitä paljon kivoja kokemuksia. Myy ei itse asiassa ole vielä käynytkään Ruotsissa ja oon varma, että se tulee tykkäämään matkasta. 

* Tallinnan matka. Ollaan menossa Tallinnan päiväristeilylle jo ensi viikolla ja varattu toinen kesäkuulle. Tallinnassa ollaan käyty aina silloin tällöin pitkin vuotta muutenkin, mutta onhan sekin kivempaa kesällä. Ainakin, jos sattuu olemaan aurinkoinen päivä... 

* Kesäretkiä Suomessa. Kesällä haluaisin käydä myös kavereiden luona kylässä eri puolella Suomea.

Kesän 2018 bucketlist

Kesän 2018 bucketlist

* Hamina Tattoo! Olis ihana käydä myös vanhassa kotikaupungissani Haminassa, kun siellä on taas tänä vuonna Hamina Tattoo! 

* Puuhamaa. Eräs kaverini asuu lähellä Puuhamaata ja kun ollaan suunniteltu kyläilyä heillä, voisi samalla käydä Puuhamaassakin. Mä en oo koskaan käynyt siellä, paitsi kerran kavereitten kanssa aidan yli, kun se oli juuri loppukesästä suljettu... Silloin oli kyllä hauskaa, kun kaikenlaisia välineitä oli vielä paikoillaan ja altaissa vettä. Mutta tällä kertaa vois mennä kyllä ihan portista sisään, hehe. Hmmm.... Ja nyt aloin epäilemään, että olikohan se kuitenkin Visulahti missä käytiin...? Pitää kysyä vielä kaverilta!

* Perheen yhteisiä vapaapäiviä Helsingissä. Mulla tulee olemaan kesällä tosi vähän töitä, mutta toivon, että Rion vapaapäivinä olis kivoja ilmoja, jolloin voitais tehdä spontaanisti jotain kivaa kuten pyöriä kaupungilla, käydä Suomenlinnassa, puistoissa tms. 

* Uimarannalle tai maauimalaan. Mä en ole uinut Suomessa ainakaan kolmeen vuoteen, kun on ollut aina niin hiton kylmä... Toivon siis, että tänä kesänä olis tarpeeksi lämmin, että vois mennä Suomessakin rannalle! Tai ainakin maauimalaan, jossa ei myöskään ole tullut käytyä sen jälkeen, kun muutettiin tänne itään.

Kesän 2018 bucketlist

Mitäs kesäsuunnitelmia muilla on? Voiko kesä olla kiva, vaikka tiedossa ei olisi mitään ulkomaan lomamatkaa?


P.S. Ota seurantaan myös mun Instagram (@eathooplove) ja  Facebook

Ei kommentteja