Sisällön tarjoaa Blogger.

Taaperomessut netissä

 Kaupallinen yhteistyö: Taaperomessut 

Taaperomessut


Mä tykkään messuista. On ihanaa lähteä kaverin tai perheen kanssa messuvilinään tutustumaan uusiin tuotteisiin, metsästämään tarjouksia ja seuraamaan erilaisia messuesityksiä. Niinpä onkin harmi, että jo useammat suosikkimessuni ovat jääneet tänä vuonna välistä ja edellisestä kerrasta messuilla alkaa olemaan jo lähemmäs vuosi aikaa. On tietysti aivan ymmärrettävää, ettei tänä vuonna tällaisia suurtapahtumia ole järjestetty, mutta saahan sitä silti haikailla messupöhinän perään... 


Meille messu-kuumeisille on kuitenkin hyviä uutisia, sillä 12.-17.11.2020  järjestetään Taaperomessut, jotka pidetään kokonaan netissä! Messut järjestetään sivulla www.taaperomessut.fi ja niille osallistuminen on täysin ilmaista. Virtuaalimessuille voi siis osallistua omalta kotisohvalta tai mistä haluaakaan ja pistäytyä siihen aikaan kuin itselle sopii. Virtuaalimessut ovat täysin korona-turvallinen sekä ilmastoystävällinen vaihtoehto messuille tänä kummallisena vuonna, kun oikein mitään ei voida livenä järjestää. 


Taaperomessut

Taaperomessut

Taaperomessut


Taaperomessut on suunnattu vanhemmille, iso-vanhemmille ja odottajille ja siellä on monipuolista ohjelmaa koko perheelle. Näytteilleasettajilla on messuilla tuote-esittelyjä, uutuuksia, huikeita messutarjouksia, arvontoja sekä yllätys salamatarjouksia. Osa näytteilleasettajista on jo paljastettu ja mukana on mm. A-T Lastenturva, Lasten24.fi, Hope Ry, Korkeasaari, Bamix, Mummon ruokaa, Kuoma sekä Stadlerform. Lisää osallistujia julkaistaan vähitellen Taaperomessujen Instagramissa ja Facebookissa, joten ne kannattaa ottaa jo nyt seurantaan. Instagramissa ja Facebookissa on lisäksi jo ennen messuja erilaisia tuotearvontoja menossa. 


Perjantaina 13.11. ja lauantaina 14.11. messujen päälavalla on myös asiantuntijaluentoja. Perjantaina uneasta ja arjen aikatauluttamisesta sekä lauantaina lapsiperheiden ruokailusta. Erityisesti uni-jutut kiinnostaa itseäni, sillä Lunalla on menossa joku kaamea vaihe eikä se meinaa nukkuua yöllä ollenkaan... 


Mä tutustuin vähän etukäteen jo paljastettuihin messuilla mukana oleviin brändeihin ja ajattelin vinkata muutaman, jotka mua erityisesti kiinnostaa.


Lasten24.fi


Lasten24.fi on netissä toimiva lelukauppa, jossa on laaja valikoima erilaisia brändi-leluja. Täältä löytyvät mm. Ryhmä Hau, Pipsa Possu, Frozen, LOL, Fortnite, My Little Pony jne. tuotteet. Luna tykkää tällä hetkellä kovasti Pipsa Possusta, joten itselleni pisti silmään erityisesti suuri määrä Pipsa leluja. Tuolla oli myös paljon sellaisia Pipsa Possu leluja, joita en ollut muualla nähnyt. Ja jos Ryhmä Hau on hitti, löytyy tuolta aivan jättivalikoima Hau -juttuja! Lelujen lisäksi myynnissä on myös mm. hahmovaatteita, lakanoita ja juhlatarvikkeita. Joten jos teillä on joku pieni fanittaja, löytyy tuolta varmasti vaikka mitä esimerkiksi joululahjaksi!

Taaperomessut
Mua ihastutti erityisesti nuo uudet puiset Pipsa Possu lelut!


Korkeasaari 


Korkeasaaressa vierailu kuuluu yleensä meidän jokaiseen kesään, mutta tänä vuonna se jostain syystä unohtui. Mutta tokihan Korkeasaaressa voi vierailla muinakin vuodenaikoina, sillä se on auki vuoden jokaisena päivänä. Ja näin syksyllä osa eläimistä saattaakin olla virkeämpiä ja paikalla on luultavasti vähemmän ihmisiä, joten ei tarvitse pelätä ainakaan tungosta. Korkeasaaressa on muuten myös kiva leikkipaikka lapsille. Jos Korkeasaareen ei ole nyt lähdössä itse paikan päälle, pääsee messuilla kurkistamaan virtuaalisesti mitä eläimille kuuluu näin syksyllä. Messuilla on mahdollisuus voittaa myös lippuja Korkeasaareen. 


Taaperomessut


A-T Lastenturva 


A-T Lastenturva on perinteikäs lastentarvikeliike, joita löytyy Vantaalta, Helsingistä, Jyväskylästä ja Oulusta. Ja tietysti netistä! Lastenturvasta löytyy tuotteita mm. automatkustamiseen. vaunuiluun, lapsen syömiseen ja hoitamiseen. Eli käytännössä lähes kaikkea löytyy mitä vauvan tai lapsen kanssa tarvitsee. Messuille Lastenturva lupaa huikeita lastentarviketarjouksia, joten jos hankintalistalla on jotain vauvoille tai lapsille, niin kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa! 


Taaperomessut


Stasher Bag


Stasher Bag on ekologinen platinasilikonista valmistettu säilytyspussi, joka on itsestään sulkeutuva, ilmatiivis ja muoviton pussi. Kätevän Stasherin voi laittaa suoraan pakastimesta uuniin, mikroon, kiehuvaan veteen ja vielä astianpesukoneeseen. Pussit sopivat leipomiseen, lämmittämiseen mikroaaltouunissa, sous-vide-kypsentämiseen (mitä ikinä se mahtaa ollakaan! :D), keittämiseen ja pakastamiseen. Lisäksi niissä on tietysti helppo säilyttää mitä vain! Kuulostaa super käteviltä varsinkin lapsiperheissä ja itseäni ihastuttaa myös tuotteen ekologisuus verrattuna tavallisiin suljettaviin muovipusseihin. 


Taaperomessut
Kuva: Stasher Bags


Myös Ferdani Family on mukana messuilla!


Kaikenlaista mielenkiintoista on siis tiedossa ja voin paljastaa, että myös me lasten kanssa ollaan valmisteltu messuille ohjelmaa... Me ollaan tehty video, jonka avulla lapset ja aikuiset pääsevät harjoittelemaan yhdessä sirkustemppuja. Temput on suunnattu vauvoille ja taaperoille, mutta mukana on myös muutama isommillekin lapsille sopiva liike. Tulkaa siis ihmeessä temppuilemaan meidän kanssa messuille! 


Taaperomessut


Itselleni messuilla vierailuun liittyy myös hyvä seura, sillä yleensä olen lähtenyt messuille perheen kesken tai kaverin kanssa. Vaikka virtuaalimessut eivät tietenkään vastaa samaa kokemusta kuin live-messut, voi niistäkin tehdä hauskan sosiaalisen tapahtuman. Niinpä ehdotan, että otat videopuhelun jollekin äitikaverillesi, jonka kanssa voisit lähteä vastaaville live-messuillekin ja pidätte treffit virtuaalimessuilla teekupposten kera. Yhdessä kun on hauskempaa tutustua tuoteuutuuksiin, bongailla aleja ja seurata ohjelmaa!


Taaperomessut netissä


Taaperomessuille pääsee niiden auettua täältä: www.taaperomessut.fi


Tykkäättekö te messuista? Onko niitä ollut jo ikävä? 


P.S. Meidän reaaliaikaista elämää pääsee seuraamaan Instagramissa @ferdanifamily ja seurantaan kannattaa ottaa myös Facebook (Ferdani Family), jonne ilmoitan aina uudesta postauksesta. Erityisesti nyt kannatta Instagramin puolella seurailla, sillä mulla on teillekin jotain kivaa pian tiedossa!


Ei kommentteja