Sisällön tarjoaa Blogger.

Perhekuvaus miljöössä

Kaupallinen yhteistyö: Theresa Becker
Perhekuvaus

Me ei olla koskaan käyty oikealla valokuvaajalla ottamassa lapsista kuvia tai perhekuvauksessa. Jotenkin ei olla raaskittu, vaikka usein olen muiden kotona ihastellut upeita kehystettyjä ammattilaisten ottamia kuvia. Tykkään kuvata lapsia, mutta olen kuitenkin siinä vielä aivan amatööri ja kuvien onnistumisesta ei ole koskaan takeita. Varsinkin tähän vuoden pimeimpään aikaan on ollut todella vaikea saada itse otettua hyviä kuvia. Ja olisihan sitä tosiaan ihana saada joskus kuvia, jossa oltaisiin yhdessä koko perhe.

Niinpä olin hyvin ilahtunut, kun sain yhteydenoton espoolaiselta valokuvaaja Theresa Beckeriltä ja kutsun tulla perhekuvaukseen. Kutsu tuli itse asiassa jo ennen joulua ja päätimme pitää kuvaukset lumen tultua. Mutta eihän sitä lunta sitten koskaan tullutkaan... Oli vain pitkään totaalista harmautta.

Helmikuussa hyväksyttiin, että lunta ei ollut tiedossa ja päätettiin kuvauspäivä. Kuvaukset pidettiin Espoossa Matinkylänrannassa ja vaikka säätiedotus oli luvannut aurinkoista, oli päivä melko harmaa ja paikalle kävellessä satoi vielä räntää...

Perhekuvaus

Perhekuvaus

Perhekuvaus

Perhekuvaus

Theresa napsi meistä yhteiskuvia muutamassa eri kohdassa sekä lapsista heidän touhuillessa ja tutkiessa ympäristöä. Tytöt jaksoivat oikein hyvin, vaikka Luna ei meinannutkaan aina pysyä aivan paikallaan (joka on itselleni kuvia ottaessa todella tuttua!). Tunnelma oli tosi rento ja Theresa oli ammattitaitoinen, rauhallinen ja tuli hyvin toimeen lasten kanssa.

Ja valmiista kuvista tulikin aivan ihania! Vähän epäilin, että saako vuoden "rumimpaan" aikaan kivoja kuvia otetta, mutta ainakin omasta mielestäni kuvissa on kaunis tunnelma. Tykkään, kun kuvat eivät ole mitään perinteistä pönötystä, vaan aitoja hetkiä miljöössä kuvattuna. On aivan ihana saada koko perheestä yhteisiä kuvia ja varmasti teetetään joistain oikeita valokuvia seinälle laitettavaksi. Näissä vaan tulee ongelmaksi valinnan vaikeus, kun ihania kuvia tuli niin paljon!

perhekuvaus espoossa

perhekuvaus espoossa

lapsikuvaus

perhekuvaus espoossa

perhekuvaus espoossa

perhekuvaus espoossa

Vaikka ammattilaisten ottamat kuvat maksavat, ei tällaisia muistoja varmasti tule katumaan. Lapset kasvavat niin nopeasti ja varsinkin vauva-aika on ohi aivan vilauksessa. Miksei siis ottaisi kunnon kuvia tärkeistä hetkistä, jos siihen on mahdollisuus. Itseänikin hieman harmittaa, ettei kummastakaan lapsesta tullut otettua kuvaajalla kunnollisia newborn-kuvia...

Theresa kuvaa perhe- ja lapsikuvien lisäksi hää-, odotus-, pariskunta- ja vauvakuvia. Lisää hänen kuviaan pääsee näkemään nettisivuilta Theresa Becker Photography, josta löytyy myös hinnasto ja yhteystiedot. Lämmin suositus hänelle, jos kaipaatte valokuvaajaa pääkaupunkiseudulla!


Ootteko muut käyneet perhekuvauksissa? Tai onko teillä tapana ottaa lapsista kuvia ammattikuvaajalla?

P.S. Meidän reaaliaikaista elämää pääsee seuraamaan Instagramissa @ferdanifamily ja seurantaan kannattaa ottaa myös Facebook (Ferdani Family), jonne ilmoitan aina uudesta postauksesta!

1 kommentti

  1. Ihania kuvia saitte, vaikka sää olikin harmaan puoleinen. Kyllä vain ammattilainen valokuvaaja saa upean lopputuloksen aikaiseksi. Haaveilen juuri oman perheeni kuvauttamisesta, niin näitä muiden kuvia on kiva ihastella!

    VastaaPoista