Sisällön tarjoaa Blogger.

Paketointi-ideoita jouluun

Paketointi-ideoita jouluun

Onko joulun lahjat vielä paketoimatta? Monellehan se on aatonaattoyön hommaa, mutta mä tykkään tehdä sen vähän aiemmin. Sainkin jo eilen omat paketointihommat hoidettua ja ajattelin jakaa pari vinkkiä! 

Me ei anneta kovin paljoa lahjoja, mutta tykkään paketoida ne muutamat lahjat kivasti. Pidän aika yksinkertaisista jutuista ja viime vuosina olen käyttänyt mm. aika paljon ruskeaa paperia ja koristellut sitä vain vähän hienommilla nauhoilla tms. Valitsen yleensä kahta erilaista paperia, nyt viime kertoina ruskeaa ja jotain värillistä. Viime vuonna toisena paperina oli mustavalkoraidallinen ja nyt tänä vuonna punavalkoraidallinen paperi. 

Ruskea paperi ei ehkä ole ihan lasten suosikki ja pyörittelin kyllä Frozen-joulupaperiakin (kyllä, meillä on alkanut Frozen vaihe...), mutta jätin sen kuitenkin ostamatta ja ajattelin koittaa vain keksiä ruskeaan paperiin jotain lapsekasta. Ruskeaan paperiin paketointi ja yksinkertaisuus on nyt niin trendikästä, että Pinterestistä löytyi helposti ideoita ja päädyinkin tekemään eläinpaketteja. 

Paketointi-ideoita jouluun

Paketointi-ideoita jouluun

Leikkelin korvia , sarvia ja neniä valkoisesta paperikassista ja piirsin ihan tussilla silmät. Lisäksi vähän viime vuodelta jääneitä nauhoja ja ihan kivoja omasta mielestäni tuli! 

Pakettikortteina on myös ihan perus ruskeat pahviset kortit, joihin kirjoitin leimasimilla lahjansaajien nimet. Pakettikortit, leimasimet, nauhat, pitsiteippi ja ruskea paperi on Tigerista. Punaraitaisen paperin taisin ehkä ostaa Cleas Ohlsonilta. 

Paketointi-ideoita jouluun

Paketointi-ideoita jouluun

Tällaiset paketit ovat myös edes hitusen luontoystävällisempiä kuin sellaiset supervärikkäät ja millä lie muoveilla kyllästetyt paperit. Paketointiin voi hyvin käyttää myös kierrätettyjä tarvikkeita kuten paperikasseja jne. 

Nyt mulla on vielä Pikku Myylle tuleva iso nukkekoti paketoimatta, sillä en oikein tiedä miten sen saisi järkevästi pakettiin. Tällä hetkellä se on kahdessa Ikea-kassissa. Riittäisköhän, jos laittaisin siihen vain rusetin päälle... hah. 

Ihania viimeisiä päiviä ennen joulua ja mukavia paketointihetkiä. Itselle ainakin nämä tonttuhommat joululauluja kuunnellen on aika hyvä joulumielen nostattaja.


P.S. Ota seurantaan myös Eat Hoop Loven Facebook sekä Instagram (@eathooplove).

Ei kommentteja