Paratiisipuuro
perjantai 18. maaliskuuta 2016
Tänään ainakin tänne Helsinkiin on tullut takatalvi. Blääh... Niinpä päätin piristää aamuani paratiisipuurolla, eli toisin sanoen puurolla, jota yleensä syön ollessani tropiikissa, sillä olen kaavoihin kangistunut sielläkin. Puuroon tulee mangoa ja se onkin täydellinen tähän hetkeen, kun mangokauden vuoksi meidänkin kaupoissa on noita ihania paratiisin hedelmiä tarjolla.
Tein puuron Alku omena-inkivääripuurosta, mutta ihan tavallinenkin puuro tietysti käy. Kuitulisänä käytin vaihtelun vuoksi Fiberix sokerijuurikaskuitua, josta oonkin kirjoittanut jo täälä. Päälle puolikas mango ja kookosmaitoa.
Fiberix tuo myös puuroon kivaa rakennetta.
Indonesialaista kookosmaitoa
Kookosmaito oli ollut jääkaapissa, joten sekottelin sitä ensin vähän kipossa, että hyytynyt osa ja neste sekottui.
Ja voi kuinka nämä tutut maut tuntuikin kesäiseltä auringonpaisteessa niitä lusikoidessa! Kunhan ei vaan katsellut ikkunasta ulos ja piti katseen Pirkka-lehdessä, joka muuten näyttää nykyään ihan joltain naisten lehdeltä.
Kivaa perjantaita! Toivottavasti toi lumi menis pian pois...
Tunnisteet:
kookosmaito,
mangokookosmaitopuuro,
mangopuuro,
paratiisipuuro,
Reseptit,
Ruoka,
takatalvi,
terveellinen ruoka
loading..
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja